Επίθεση-σοκ στο μετρό: Άνδρας έσπρωξε ανυποψίαστο επιβάτη στις γραμμές και έφυγε

Συγκλονιστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου στις ΗΠΑ δείχνει έναν άνδρα σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν να παίρνει φόρα και να σπρώχνει έναν άλλον άνδρα στις ράγες.

Η επίθεση συνέβη γύρω στις 14:40 το μεσημέρι της Παρασκευής στο σταθμό του μετρό Wyckoff Avenue και Myrtle Avenue, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο.

Η New York Post γράφει ότι ο δράστης φαίνεται πρώτα να τσεκάρει αν έχει ελεύθερο πεδίο δράσης. Κοιτάζει δεξιά και αριστερά, αφήνει το σακίδιό του και σαν αθλητής του αμερικανικού φούτμπολ. που ετοιμάζεται να κάνει τάκλιν, παίρνει φόρα κάνοντας ακόμα κι ένα βήμα πίσω, πριν ξεκινήσει να τρέχει. Στη συνέχεια πέφτει επάνω στον ανυποψίαστο άνδρα και τον σπρώχνει από το ύψος των ώμων, προς τις γραμμές του τραίνου. Ο άνδρας κλονίζεται, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στις γραμμές.
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα του δράστη, τα οποία τον δείχνουν να στέκεται στη μία πλευρά της πλατφόρμας με την πλάτη στις γραμμές, καθώς εντοπίζει τον στόχο του στην άλλη πλευρά της πλατφόρμας.

Ο άνδρας με τα καλυμμένα χαρακτηριστικά, που σπρώχνει το θύμα του, καταφέρνει να μην πέσει και ο ίδιος, πίσω από το θύμα του. Ανακτά την ισορροπία του και τρέχει πίσω στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε. Παίρνει το σακίδιό του και φεύγει από το σημείο. Οι κάμερες τον συλλαμβάνουν να βγαίνει από την πλατφόρμα.
Το θύμα τραυματίστηκε από την πτώση, αλλά δεν χτυπήθηκε από τρένο, σύμφωνα με την αστυνομία. Εργαζόμενος στα μέσα μεταφοράς που μίλησε με το θύμα δήλωσε στην Post την Παρασκευή ότι ο άνδρας είχε χτυπήσει τον ώμο του. Η εφημερίδα σημειώνει ότι είναι ανησυχητικές πλέον οι διαστάσεις που παίρνουν τέτοιες επιθέσεις σε σταθμούς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ