Επικίνδυνη μόδα για ζευγάρια να βγάζουν ριψοκίνδυνες φωτογραφίες – ΦΩΤΟ

Σαν επιδημία εξαπλώνεται η επικίνδυνη τάση που θέλει τα ζευγάρια να επιχειρούν ριψοκίνδυνες στάσεις για μία φωτογραφία, σε σημείο που να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ο Ζαν και η Καμίλ από τις Βρυξέλλες δημοσίευσαν σειρά παράτολμων φωτογραφιών τους να κρέμονται από τρένα ή να στέκονται στην άκρη γκρεμού. Ανήρτησαν τις φωτογραφίες τους στον λογαριασμό τους στο instagram όπου έχουν 192.000 ακολούθους.

Φιλιούνται ενώ κρέμονται από βαγόνι τρένου που “κρέμεται” σε γκρεμό με ένα δάσος να απλώνεται από κάτω τους. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Σρι Λάνκα ενώ δείχνει προφανώς ότι το ζευγάρι παραβίασε κάθε κανόνα ασφαλείας. Φωτογράφος θεωρείται ότι είναι ο αδερφός της Καμίλ.

Άλλη φωτογραφία δείχνει την Καμίλ στην παραλία, να κάνει κούνια ενώ στέκεται στο ένα πόδι, ενώ άλλο στιγμιότυπο απεικονίζει το ζευγάρι να στέκεται ξυπόλυτο στα αρχαία ερείπια του Ρατζαστάν στην Ινδία, ενώ πάλι από την Ινδία είναι άλλη μια τολμηρή φωτογραφία τους από το Ταζ Μαζάλ όπου ακροβατούν.

Υπάρχει κίνδυνος οι συγκεκριμένες φωτογραφίες να ενθαρρύνουν και άλλους οι οποίοι ενδεχομένως να επιδιώξουν να βγάλουν παρόμοιες και άκρως επικίνδυνες για τη ζωή τους φωτογραφίες.

Η φωτογραφία της Καμίλ και του Ζαν να κρέμονται από το τρένο έρχεται μόλις δύο μήνες αφού άλλο ζευγάρι, η Ρακέλ και ο Μιγκέλ από την Πορτογαλία. επικρίθηκε για την ίδια πόζα.

Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι το τρένο είχε σχεδόν μηδενική ταχύτητα και σέβονται τις απόψεις όλων αλλά δεν είναι επικίνδυνο.

Πέρυσι, μία γυναίκα σκοτώθηκε μαζί με τον σύζυγό της από την προσπάθεια να βγάλει selfie στην άκρη του γκρεμού αν και τους είχαν προειδοποιήσει να μην το κάνουν. Οι σοροί του 29χρονου Βισνού Βισγουαναθ και της 30χρονης Μινάκσι Μούρθι εντοπίστηκαν στο Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι της Καλιφόρνια αφού γκρεμίστηκαν από ύψος 800 μέτρων.

Ανάμεσα στο 2011 και το 2017 259 άνθρωποι σκοτώθηκαν με διάφορους τρόπους ενώ έβγαζαν selfie.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ