Επέστρεψε τις δωρεές για την κηδεία της αφού διέψευσε τους γιατρούς και έζησε – ΦΩΤΟ

Καρκινοπαθής στην οποία οι γιατροί είχαν πει ότι είχε μόνο ημέρες ζωής, επέστρεψε τις δωρεές των περίπου 4,500 ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί για την κηδεία της, απολογούμενη επειδή τελικά θα ζήσει, αφού ξαφνικά θεραπεύθηκε.

Η Ξαρά Σάντερσον διαγνώστηκε στο τελευταίο στάδιο από το λέμφωμα Χότζκιν τον περασμένο Ιούλιο όταν άρχισε να χάνει βάρος, να έχει βλεφαρόπτωση και αφόρητους πόνους σε στήθος και λαιμό. Έπειτα από πολύ βαριά χημειοθεραπεία, η 19χρονη αποφάσισε να σταματήσει τη θεραπεία τον Νοέμβριο καθώς δεν άντεχε άλλο “βίαια θεραπεία”, όπως είπε.

Οι γιατροί έδωσαν στη Σάντερσον μόλις ημέρες ζωής ενώ οι αγαπημένοι της άρχισαν να συγκεντρώνουν χρήματα μέσω πλατφόρμας για της κάνουν την κηδεία που θα ήθελε. Και ξαφνικά, οι γιατροί έμειναν άναυδοι όταν αντίκρισαν τα αποτελέσματα της εξέτασής της καθώς δεν υπήρχε δείγμα από όγκο και λίγο αργότερα η κοπέλα κρίθηκε θεραπευμένη.

Η 19χρονη από το βόρειο Λινκοσάιρ επιστρέφει τις δωρεές για την κηδεία της λέγοντας: “Ελπίζω να μην θυμώσατε μαζί μου που νίκησα τον καρκίνο”.

Κατάλαβε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας όταν έχασε από 73 κιλά στα 54 χωρίς δίαιτα και μόλις μέσα σε δύο μήνες. Πιστεύοντας ότι είχε γρίπη πήγε στον παθολόγο και διαμαρτυρήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, την απώλεια βάρους, τη βλεφαρόπτωση,. τους πόνους σε όλο της το σώμα. Μετά τις αιματολογικές εξετάσεις κλήθηκε να πάει στο γενικό νοσοκομείο του Σκανθορπ. Έγιναν περαιτέρω αιματολογικές και μετά μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για βιοψία κι επιπλέον εξετάσεις, οπότε επιβεβαιώθηκε ότι έπασχε από Χότζκιν σε στάδιο 4.

Η κοπέλα είχε όγκους σε όλο τον θώρακα και έτσι ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπείες. Έπειτα από δύο γύρους φάνηκε ότι οι μικρότεροι όγκοι είχαν εξαφανιστεί, ωστόσο υπήρχε μία τεράστια μάζα που ανησυχούσε τους γιατρούς καθώς θεωρούσαν ότι η θεραπεία δεν είναι αρκετή. Έτσι η ασθενής υποβλήθηκε σε ακόμη πιο δυνατό κύκλο χημειοθεραπειών και στη συνέχεια, εξαντλημένη, αποφάσισε ότι δεν μπορεί να περάσει άλλο αυτό.

“Αν συνέχιζα πιστεύω θα πέθανα” εξομολογήθηκε η κοπέλα, που κατηγορήθηκε ότι είναι εγωίστρια καθώς δεν σκεφτόταν τον πόνο που θα προκαλούσε στους δικούς της ανθρώπους με την απόφασή της να αφεθεί να πεθάνει. Αρκετοί φίλοι της σταμάτησαν να της μιλούν και ακόμη έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί της, Έτσι, αποφασισμένη ότι θα ερχόταν η ημέρα του τέλους, σχεδίασε την τέλεια νεκρώσιμη ακολουθία.

Στον ναό θα μετέφερε το φέρετρό της άλογο με άμαξα. Έφτιαξε ακόμη και λίστα μουσικής που θα έπαιζε στο ύστατο χαίρε. Αρχές Ιανουαρίου ένας φίλος δημιούργησε το ταμείο αλληλεγγύης για τα έξοδα κηδείας. Ήταν τέλος του μήνα που η 19χρονη άρχισε να αισθάνεται καλύτερα και επέστρεψε στο νοσοκομείο ζητώντας νέα μαγνητική. Πράγματι έκανε τη μαγνητική στις 18 Μαρτίου και στις 25 πήρε τα αποτελέσματα. Οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι ο οργανισμός της ήταν πενταξάθαρος και δεν υπήρχε ίχνος όγκου στον θώρακα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ