“Εμφύλιος” στα Ανάκτορα: “Μπλόκο” από Ουίλιαμ και Κέιτ στη Μέγκαν Μαρκλ – Έξαλλος ο Χάρι

Εδώ και μήνες κυκλοφορούν φήμες ότι υπάρχει ρήξη ανάμεσα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον με τον αδερφό του πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ. Οι ειδήμονες για τα θέματα των Ανακτόρων αναφέρουν ότι η ένταση ξεκίνησε από τη στιγμή που ο Δούκας του Σάσεξ ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2017. Το ντοκιμαντέρ του Channel 5 “Ουίλιαμ και Χάρι: Πρίγκιπες σε πόλεμο;” παρουσιάζει αυτήν τη ρήξη ανάμεσα στα αδέρφια, καθώς ο Ουίλιαμ αλλά και η Κέιτ δεν γνώριζαν καλά τη μέλλουσα σύζυγο του Χάρι και εξέφρασαν την αμφιβολία τους αν θα ήταν ευτυχισμένος μαζί της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιούλιο του 2016 σε “ραντεβού στα τυφλά” στο Τορόντο προτού κάνει την επίσημη εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο του 2017. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ εξεπλάγησαν από τη βιασύνη του Χάρι ο οποίος έκανε πρόταση γάμου έπειτα από μόλις 16 μήνες σχέσης.

“Ήταν τόσο γρήγορο που ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν είχαν καν ένα λεπτό να γνωρίσουν τη Μέγκαν γιατί ούτε ο Χάρι ήξερε τη Μέγκαν” εξηγεί η Ίνγκριντ Σιούαρντ, αναλύτρια του βασιλικού ρεπορτάζ και εκδότρια του περιοδικού “Majesty”.

“Και φυσικά ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα σκέφτονταν ‘ω έχει ξαναπαντρευτεί, είναι μεγαλύτερη από τον Χάρι. μακάρι να τον κάνει ευτυχισμένο’. Όλοι αυτό θα σκέφτονταν” πρόσθεσε η δημοσιογράφος.Τον Δεκέμβριο η ανταποκρίτρια της Sun Έμιλι Άντριους αποκάλυψε ότι ο Χάρι κατηγόρησε τον Ουίλιαμ ότι προσπάθησε να διαλύσει τη σχέση του με τη Μέγκαν. “Αρκετές πηγές μου είπαν ότι άνοιξε “πυρ”. Είπε ΄προσπαθείς να διαλύσεις αυτήν τη σχέση προτού καν αρχίσει’ ” είπε η Άντριους στο ντοκιμαντέρ. Επίσης,άλη μία ανταποκρίτρια με ειδικότητα τα Ανάκτορα, η Κέιτ Νικόλ, είπε: “Αυτή ήταν μια στιγμή, όπως μου είπαν οι πηγές κοντά στα αδέρφια, κατά την οποία άλλαξε η δυναμική της σχέσης τους. Υπήρξε ρωγμή και κυρίως οφειλόταν στο ότι ο Χάρι κατηγορούσε τον αδερφό του.

Ο Χάρι υποστήριξε απόλυτα τον Ουίλιαμ στη σχέση του με την Κέιτ κι αισθάνθηκε απογοητευμένος που δεν είχε το 100% της στήριξης του Ουίλιαμ στη σχέση του με τη Μέγκαν. Σύμφωνα με τη Mail on Sunday, ο Δούκας του Σάσεξ άρχισε να βρίζει τον αδερφό του και τη σύζυγό του ένα απόγευμα που τα παιδιά είχαν πάει για ύπνο. Κι όσο ο Χάρι τους έβριζε για τη στάση τους η Μέγκαν παρέμενε ανέκφραστη και σιωπηλή δίπλα του. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, την επόμενη ημέρα το ζευγάρι πήγε στο διαμέρισμα του Χάρι και της Μέγκαν στο Κένσιγκτον με μια αγκαλιά λουλούδια για να ζητήσει συγγνώμη. Η Κέιτ συνόδευσε τη Μέγκαν στο Ουίμπλεντον όπου μαζί ζητωκραύγασαν την κολλητή της Δούκισσας του Σάσεξ Σερένα Ουίλιαμς, μία παράδοση που επανέλαβαν φέτος, όπου ο φακός τις έπιασε να γελούν μαζί και να περνούν όμορφα, ενώ οι δυο τους φέρεται να ανταλλάσσουν μηνύματα σχετικά με τη μητρότητα μετά τη γέννηση του Άρτσι. Πηγές των Ανακτόρων διαψεύδουν τη ρήξη στις σχέσεις των αδερφών αν και ο Χάρι μετακόμισε με τη Μέγκαν και τον γιο τους στο Φρόγκμορ.

Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ