“Εμείς φτιάξαμε το βίντεο με τη χειρονομία του Βαρουφάκη” – ΒΙΝΤΕΟ

Το κομφούζιο με την άσεμνη χειρονομία, που φέρεται να κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας πριν από δύο χρόνια σε συνέδριο στο Ζάγκρεμπ, συνεχίζεται.

Σήμερα συντελεστές σατιρικής εκπομπής της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης αποκάλυψαν ότι εκείνοι παραποίησαν το επίμαχο βίντεο που προκάλεσε τον σάλο.

Νωρίτερα σήμερα, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, κάλεσε τους συντελεστές της εκπομπής Neo Magazin Royale, του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF, να του ζητήσουν συγγνώμη, μετά την παραδοχή τους ότι ήταν παραποιημένο το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει μια άσεμνη χειρονομία, αναφερόμενος στους Γερμανούς.

«Στη διάρκεια του προγράμματος δήλωσα ανεπιφύλακτα ότι το βίντεο είναι παραποιημένο και ότι είναι κρίμα για το τηλεοπτικό δίκτυο να το χρησιμοποιεί με στόχο να δυναμιτίσει μια πολύ καλή συζήτηση που είχαμε», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην τηλεοπτική υπηρεσία του Reuters.

«Τώρα είναι ξεκάθαρο ότι ήταν παραποιημένο, όπως είχα πει», πρόσθεσε. «Ο γερμανικός λαός αξίζει καλύτερα μέσα», κατέληξε ο Έλληνας υπουργός.

Δείτε το ρεπορτάζ από τη ΝΕΡΙΤ

Διαβάστε επίσης:

Βαρουφάκης: Να ζητήσουν συγγνώμη για το παραποιημένο βίντεο

Ο Άδωνις για τον Βαρουφάκη: Τον τρολάρει όλη η Ευρώπη

Bild: “Αποκλειστικό – Η χειρονομία του Βαρουφάκη είναι πραγματική!”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ