Ελβετία: Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας από χιονοστιβάδα κοντά στο Τσερμάτ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκαν τη Δευτέρα από χιονοστιβάδα κοντά στο Τσερμάτ, ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα της Ελβετίας το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις του σκι και των χειμερινών σπορ.

Ελβετία: Αγωνία για παραθεριστές που παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στο Τσέρματ

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση του καντονιού του Βαλέ, η χιονοστιβάδα σημειώθηκε το απόγευμα σε περιοχή εκτός πίστας, στο Ρίφελμπεργκ. Είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να τραυματιστεί άλλος ένας, ανακοίνωσε.

Έντονες χιονοπτώσεις και πολύ ισχυροί άνεμοι είχαν υποχρεώσει τις αρχές να εκδώσουν προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο πρόκλησης χιονοστιβάδων σε περιοχές των ελβετικών Άλπεων.

Φέτος τον χειμώνα, 14 άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους εξαιτίας χιονοστιβάδων στην Ελβετία, σύμφωνα με έκθεση του ινστιτούτου ερευνών για το χιόνι και τις χιονοστιβάδες (SLF) που δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.