Άννα Βερούλη: «Το μετάλλιο δεν σου δίνει λάμψη, εσύ δίνεις λάμψη στο μετάλλιο με τη στάση ζωής σου»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Βερούλη στην κάμερα της εκπομπής της εκπομπής Ελένη Μενεγάκη. Η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντισμού έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Νίκο Μιχαλόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για τη διαφορά ηλικίας που έχουν καθώς και τους λόγους που η σχέση τους είναι δυνατή και ευτυχισμένη.

Επίθεση της Άννας Βερούλη στον Ψωμιάδη: Πότε αποφάσισε να γίνει στρέιτ; – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκεκριμένα η Άννα Βερούλη ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των τρίτων για τη σχέση μου με τον Νίκο. Έλεγαν ότι θα χωρίσουμε εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας αλλά είμαστε σχεδόν 30 χρόνια μαζί. Αυτό που θαυμάζω στον Νίκο είναι ότι είναι ακέραιος άνθρωπος. Ο έρωτας φεύγει μένει, όμως, η αγάπη και ο σεβασμός».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως πλέον δεν γυμνάζεται αλλά βλέπει πολύ ωραίες ασκήσεις στο youtube και σκέφτεται: «τι ωραίες ασκήσεις… κουράστηκα».

Ελένη Μενεγάκη: Η throwback φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram – «Μόλις είχα ξεκινήσει να εργάζομαι στο Mega»

Τέλος, μίλησε και για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου το 1982 στην Αθήνα και το χάλκινο μετάλλιο στο Α΄ Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Ελσίνκι αναφέροντας:  «Το μετάλλιο δεν σου δίνει λάμψη. Εσύ δίνεις λάμψη στο μετάλλιο με τη στάση ζωής σου. Οι ήττες είναι τριπλάσιες από τις νίκες απλά μένουμε στη νίκη γιατί αυτή μας κάνει και χαιρόμαστε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ