Έλον Μασκ: Η μητέρα του κοιμάται στο γκαράζ, όταν τον επισκέπτεται στο σπίτι του

Εξέπληξε τους πάντες η μητέρα του Έλον Μασκ, όταν σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Τάιμς, του Λονδίνου, δήλωσε πως όταν επισκέπτεται τον γιο της κοιμάται στο γκαράζ.

Η Μάγια Μασκ είναι σήμερα ηλικίας 74 ετών και κομψότατη. Παραμένει μοντέλο και ακτιβίστρια και ως τέτοια στους Times μίλησε για μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεών της με τον CEO της Tesla και της SpaceX.

Αν και ο δισεκατομμυριούχος γιος της είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, η Μάγια δήλωσε ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται «καθόλου» για τα υλικά αγαθά. Μάλιστα, τον Απρίλιο, ο ίδιος ο Έλον Μασκ είχε δηλώσει πως «δεν έχει καν σπίτι αυτή τη στιγμή» και πως μένει «σε σπίτια φίλων».

Φροντίζοντας να μην μπει σε λεπτομέρειες, η Μάγια είπε ότι όταν επισκέπτεται τον γιο της στο Τέξας – όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της SpaceX – είναι αναγκασμένη να «κοιμάται στο γκαράζ». «Δεν μπορείς να έχεις ένα φανταχτερό σπίτι κοντά σε ένα εργοτάξιο πυραύλων», είπε.

Μιλώντας για το φιλόδοξο σχέδιο του γιού της να στείλει ανθρώπους στον Άρη, η Μάγια ομολόγησε ότι δεν έχει αποφασίσει να κάνει το ταξίδι αυτό. Αντίθετα, είπε, ο γιός της δείχνει πολύ αποφασισμένος. «Πρέπει να έχεις έξι μήνες προετοιμασίας και απομόνωσης και αυτό δεν μου αρέσει», είπε στους Times. «Αλλά εάν τα παιδιά μου θέλουν να το κάνω, θα το κάνω».

Η Μάγια Μασκ
Η Μάγια Μασκ, μητέρα του Ίλον Μασκ

Δεν είχε να ταΐσει τα παιδιά της

Η Μάγια Μασκ αναφέρθηκε στις «δύσκολες στιγμές» που πέρασε μετά το τέλος του γάμου της με τον Έρολ Μασκ. «Η Τόσκα κι εγώ αστειευόμασταν τις προάλλες για το πώς ήταν όταν ζούσαμε όλοι μαζί σε ένα διαμέρισμα, με ένα μόνο υπνοδωμάτιο για ένα χρόνο» είπε, το ηλικίας 74 ετών μοντέλο, αναφερόμενο στην κόρη της Τόσκα Μασκ. «Για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό μου, είχα έναν πόνο στο στομάχι μου. Φοβόμουν τόσο πολύ πως δε θα μπορούσα να θρέψω τα παιδιά μου», ανέφερε.

Μάλιστα, είπε ότι στα 50α της γενέθλια, «δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα» να κάνουμε πάρτι. Έτσι ένας από τους επενδυτές της Zip2 – μιας εταιρείας διαδικτυακού λογισμικού που ιδρύθηκε από τον Έλον Μασκ και τον αδερφό του Κίμπαλ, προσέφερε τότε το σπίτι του. «Τα παιδιά μου έφεραν φαγητά και μου έδωσαν δώρο ένα μικρό ξύλινο σπίτι και ένα μικρό ξύλινο αυτοκίνητο και μου υποσχέθηκαν πως μια μέρα θα μου αγόραζαν αληθινά. Σκέφτηκα πως αυτό δε θα συνέβαινε ποτέ. Τελικά όμως, έκαναν πράξη την υπόσχεσή τους.
Η Μάγια Μασκ έχει τρία παιδιά, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Έρολ Μασκ. Τον ηλικίας 51 ετών Έλον, τον ηλικίας 49 ετών Κίμπαλ και την Τόσκα, που είναι 48 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ