«Είμαστε πεπεισμένοι, είναι ο “Μεγαλοπόδαρος”» – Μυστήριο με το βίντεο που τράβηξε ζευγάρι στο Κολοράντο

Ο «Μεγαλοπόδαρος», (ή Bigfoot), είναι το πλέον διάσημο πλάσμα της Κρυπτοζωολογίας και γύρω από το όνομά του έχουν δημιουργηθεί διάφοροι μύθοι ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατά καιρούς έχουν αποπειραθεί να ερευνήσουν και να αποδείξουν την ύπαρξή του.

Πρόσφατα, ένα ζευγάρι που απολάμβανε ένα ταξίδι στο Κολοράντο ισχυρίστηκε ότι «συνέλαβε» αυτό το πλάσμα στην κάμερα. Στο βίντεο, υποστηρίζουν ότι φαίνεται ο «Μεγαλοπόδαρος» να περιπλανιέται στην πλαγιά ενός βουνού, στο φως της μέρας.

Οι αυτόπτες μάρτυρες Shannon και Stetson Parker, βρίσκονταν σε ένα ταξίδι για τη δέκατη επέτειο του γάμου τους. Ισχυρίζονται ότι παρατήρησαν το πλάσμα, ενώ βρίσκονταν σε μια περιήγηση στα αξιοθέατα της σιδηροδρομικής γραμμής στενής τροχιάς μεταξύ Durango και Silverton, στο μακρινό νοτιοδυτικό τμήμα της Centennial State. «Ψάχναμε για ελάφια στα βουνά και ο σύζυγός μου βλέπει κάτι να κινείται και μετά δεν μπορούσε να το εξηγήσει. Οπότε λέει ο “Bigfoot!”». δήλωσε η Shannon, μια 44χρονη εργολάβος, στη New York Post.

«Ήταν τουλάχιστον ύψους 2 μέτρα ή ψηλότερο. Όταν έσκυψε για να καμουφλαριστεί, έμοιαζε με το φασκόμηλο στα βουνά… αν μας ρωτούσατε πριν το ταξίδι μας, θα λέγαμε ότι ίσως ο “Μεγαλοπόδαρος” να είναι αληθινός, αλλά τώρα είμαστε πεπεισμένοι για την ύπαρξή του».

Η Shannon, η οποία μοιράστηκε βίντεο από την περίεργη παρατήρηση σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε επίσης ότι ο ελεγκτής του τρένου είπε στο ζευγάρι για μια παρόμοια, προηγούμενη μη ανθρώπινη παρατήρηση: «Είπε ότι είχε βγει με χιονοπέδιλα σε εκείνα τα βουνά στο παρελθόν και είχε δει πατημασιές που ήταν πολύ μεγάλες και με πολύ μεγαλύτερο βηματισμό από ό,τι θα μπορούσαν να είναι τα χιονοπέδιλα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ