Θρίλερ με κρανίο στο Πεδίον του Άρεως – Ερευνάται εάν σχετίζεται με πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί, μετά τον εντοπισμό ενός ανθρώπινου κρανίου στο Πεδίον του Άρεως. Οι αρχές ερευνούν τώρα, εάν αυτό το μακάβριο εύρημα σχετίζεται με μία πολύκροτη υπόθεση, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2015.

Όλα ξεκίνησαν στις 11 το πρωί της Πέμπτης (12/10), όταν υπάλληλοι συνεργείου καθαρισμού εντόπισαν ένα κρανίο, πάνω σε ένα δέντρο, και αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και το περισυνέλλεξαν, προκειμένου να μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ανθρωπολογική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στην ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν με αγωνία το πόρισμα του ανθρωπολόγου και αυτό γιατί το Πεδίον του Άρεως σχετίζεται με μία δολοφονία που είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, το Πάσχα του 2015.

Πρόκειται για την δολοφονία της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα. Ο πατέρας του κοριτσιού έχει καταδικαστεί -και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό- για την υπόθεση, καθώς σκότωσε την κόρη του, διαμέλισε το σώμα της μικρούλας, και στη συνέχεια το απέρριψε σε διάφορα σημεία.

Στην κατάθεσή του, τότε, ο καταδικασμένος πατέρας του κοριτσιού είχε πει ότι είχε πετάξει το κεφάλι του παιδιού στον Πεδίον του Άρεως. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εάν ο ανθρωπολόγος καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα κρανίο ανηλίκου τότε το πρώτο πράγμα που θα ερευνήσουν οι αστυνομικοί, είναι εάν βρέθηκε τελικά το κρανίο της Άννυ.

Πάντως, κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στην περιοχή όπου βρέθηκε σήμερα το κρανίο δεν εντόπισαν κάποιο σημαντικό στοιχείο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ