Δολοφονία 35χρονου στον Ασπρόπυργο: Άγνωστες λεπτομέρειες για την υπόθεση αποκαλύπτει το enikos.gr

Άγνωστες λεπτομέρειες από την ανθρωποκτονία ενός Πακιστανού που διαπράχθηκε πριν από έξι μήνες στον Ασπρόπυργο αποκαλύπτει το enikos.gr. Για την υπόθεση συνελήφθησαν τελικά πέντε Πακιστανοί.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν σε Περιστέρι και Άγιο Ιωάννη Ρέντη, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του θύματος ήταν καλυμμένη με μία κουβέρτα και στον λαιμό έφερε ίχνη στραγγαλισμού. Στα ρούχα του οι ερευνητές της Ασφάλειας δεν βρήκαν κάποια επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά δύο λογαριασμούς στο όνομα ενός υπήκοου Πακιστάν, 35 ετών.

Από τη διενέργεια της νεκροψίας νεκροτομής προέκυψε πως το θύμα είχε κάνει χρήση κάνναβης. «Κατά την διάνοιξη των μαλακών μορίων παρατηρούνται αιμορραγικές διηθήσεις στο ύψος του εντυπώματος του βρόχου. Το υοειδές οστούν φέρει κάταγμα στο μείζον κέρατο δεξιά με σύστοιχη αιμορραγική διήθηση των μαλακών μορίων», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ιατροδικαστική έκθεση, μετά την εξέταση της σορού του θύματος.

Ο δικηγόρος του ενός εκ των κατηγορουμένων, Δημήτρης Ζορμπάς μιλώντας στο enikos.gr ανέφερε ότι: «Ο εντολέας μου κατηγορείται για την ανθρωποκτονία ενός ομοεθνή του, η οποία διεπράχθη περίπου 6 μήνες πριν στην περιοχή του Ασπροπύργου. Θα εκθέσουμε τους ισχυρισμούς μας ενώπιον της κυρίας Ανακρίτριας και θα ζητήσουμε να αφεθεί ελεύθερος διότι δεν έχει σχέση με το περιστατικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ