Έγκυος η σύντροφος του συγκυβερνήτη

H γερμανική εφημερίδα Bild γράφει ότι η σύντροφος του συγκυβερνήτη του Airbus που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, Αντρέας Λούμπιτς, με την οποία συζούσε κοντά στο Ντίσελντορφ, ήταν έγκυος στο παιδί του.

Καθηγήτρια αγγλικών και μαθηματικών- την οποία έχει ήδη ανακρίνει η αστυνομία- φέρεται να μοιράστηκε την είδηση της εγκυμοσύνης της με τους μαθητές της, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα, χωρίς να αποκαλύπτει τις πηγές της.

Χθες η Bild είχε δημοσιεύσει μία συνέντευξη μιας αεροσυνοδού και πρώην συντρόφου του Λούμπιτς η οποία ενίσχυε το σενάριο ότι ο 27χρονος υπέφερε από ψυχικές διαταραχές.

Σήμερα επίσης, η Bild μεταδίδει ότι ο Αντρές Λούμπιτς είχε υποστεί αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, μία ιάσιμη οφθαλμολογική κατάσταση, που ωστόσο εάν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως με την κατάλληλη αγωγή ενδέχεται να οδηγήσει στο μόνιμο αποκλεισμό ενός πιλότου από το να πετάει.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη Bild am Sonntag, την κυριακάτικη έκδοση της Bild, οι ερευνητές ανακάλυψαν στο διαμέρισμα του Λούμπιτς ιατρικές συνταγές φαρμάκων που χορηγούνται στους μανιοκαταθλιπτικούς ασθενείς, όπως επίσης και μεγάλες ποσότητες υπνωτικών χαπιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η σπαρακτική έκκληση του κυβερνήτη: Άνοιξε την καταραμένη πόρτα

“Ο πατέρας του συγκυβερνήτη είναι ράκος”

Τι αποκαλύπτει πιλότος για τον 28χρονο συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ