Εγκατέλειψαν νεογέννητο μέσα σε συσκευασία για αβγά στους -20 βαθμούς Κελσίου

Συγκλονίζει μία νέα υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους. Ένα νεογέννητο κοριτσάκι εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, μέσα σε συσκευασία για αβγά, στους -20 βαθμούς Κελσίου σε περιοχή της Σιβηρίας.

Το νεογέννητο εντόπισαν πέντε έφηβοι, οι οποίοι περπατούσαν σε έναν δρόμο κοντά στο χωριό Σοσνόβγκα έξω από το Νοβοσιμπίρσκ, την περασμένη Παρασκευή, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Σιβηρία βρέφος

Το βρέφος μετέφεραν στο νοσοκομείο οι γονείς ενός από τους εφήβους. Οι γιατροί που το εξέτασαν διαβεβαιώνουν πως, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του.

Οι αστυνομικές Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας του μωρού, που εκτιμάται ότι ήταν μόλις τριών ημερών όταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, σε απάνθρωπες συνθήκες. Ο πατέρας του ίδιου εφήβου, ανέφερε ότι μαζί με το κοριτσάκι βρέθηκε ένα κουβερτάκι και ένα μπιμπερό, αναφέρει το BBC.

Συγκλονισμένοι από την ιστορία, οι γονείς δηλώνουν ότι θέλουν να υιοθετήσουν το κοριτσάκι, εάν δεν βρεθούν οι συγγενείς του. Έχουν ήδη τρεις γιους.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, θα πρέπει να συγκεντρώσουν μια σειρά εγγράφων και να κάνουν ειδικά σεμινάρια, πριν τους επιτραπεί να υιοθετήσουν το βρέφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ