Έχει 800 τατουάζ και δεν μπορεί να βρει δουλειά

Μια γυναίκα με 800 τατουάζ λέει ότι δυσκολεύεται να βρει εργασία, επειδή οι εργοδότες κρίνουν την εμφάνισή της. Η Melissa Sloan, 46 ετών, που κατάγεται από την Ουαλία, σε συνέντευξή της στην Daily Star, ξεσπά τονίζοντας ότι δεν μπορεί να εργαστεί ούτε σαν καθαρίστρια.

«Δεν μπορώ να βρω δουλειά. Έκανα αίτηση για να καθαρίζω τουαλέτες στο σπίτι, όπου μένω και δεν με πήραν λόγω των τατουάζ μου. Οι άνθρωποι είπαν ότι δεν θα κατάφερνα να βρω δουλειά στη ζωή μου. Αν κάποιος μου πρόσφερε δουλειά αύριο, θα πήγαινα και θα δούλευα – θα δεχόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη» περιέγραψε.

Η Sloan άρχισε να κάνει τατουάζ σε ηλικία 20 ετών και γρήγορα εθίστηκε. Παρά τις δυσκολίες να βρει εργασία, τόνισε ότι εξακολουθεί να κάνει έως και τρία νέα τατουάζ κάθε εβδομάδα, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «εθισμένο».

τατουάζ

 

«Αν φτάσω στα 70 σίγουρα θα συνεχίσω να κάνω. Κάθε κομμάτι του δέρματος θα καλύπτεται ακόμα κι αν γίνω μπλε, το πρόσωπό μου έχει ήδη γίνει μπλε — μοιάζω με στρουμφ» πρόσθεσε.

Η Sloan έχει ιδιαίτερη αγάπη για τατουάζ στο πρόσωπο και δεν έχει καθόλου γυμνό δέρμα στο πρόσωπό της. Έχει κάνει ήδη νέα τατουάζ πάνω στα παλιά της τατουάζ τρεις φορές, δημιουργώντας ένα πολυεπίπεδο κολάζ στο πρόσωπό της.

«Έχω τρία στρώματα στο πρόσωπό μου. Μάλλον έχω τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο, και αν όχι, τότε με τον ρυθμό που πάω μάλλον θα έχω στο τέλος — συνεχίζω να τα επαναλαμβάνω», είπε ενθουσιασμένη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ