Δολοφόνησαν οικογένεια ομογενών στις ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Μία οικογένεια ομογενών στις ΗΠΑ βρήκε τραγικό τέλος, όταν μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, η αστυνομία βρήκε το ζευγάρι, τον γιο τους και την οικιακή βοηθό, σχεδόν απανθρακωμένους, αλλά διαπίστωσαν πως έφεραν μαχαιριές στο σώμα τους.

Savvas, 46 and 47-year-old Amy Savopoulos were found dead after their Washington DC home was set albaze

Και τα τέσσερα θύματα δολοφονήθηκαν βάναυσα με μαχαίρι, μέσα στο σπίτι τους, στο Άρλιγκτον, βορειοδυτικά της Ουάσιγκτον και συγκεκριμένα σε μία περιοχή φυλασσόμενη, καθώς κοντά στο σπίτι των ομογενών βρίσκεται η οικία του Τζο Μπάιντεν.

Philip Savopoulos, ten, was also found dead along with housekeeper Veralicia Figueroa, 57, at the DC home

Οι δράστες στη συνέχεια έβαλαν φωτιά προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη. Οι γείτονες αρχικά ειδοποίησαν την Πυροσβεστική για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και αργότερα διαπιστώθηκε ότι η αιτία του θανάτου των θυμάτων δεν ήταν η πυρκαγιά, αλλά η δολοφονία.

A friend told police that Savvas left a message saying Figueroa was staying overnight to help on Wednesday

Η οικογένεια Σαββόπουλου αποτελείτο από τους γονείς και τα τρία τους παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι και ήταν αγαπητή στη γειτονιά, ενώ σύμφωνα με τους γείτονες, λόγω του ότι ήταν ευκατάστατοι, αρκετές φορές έδιναν χρήματα για τις τοπικές ανάγκες. Τα δύο κορίτσια δεν ήταν στο σπίτι αφού είναι οικότροφες σε σχολείο.

Flames and smoke were seen billowing out of the upstairs window at the home before the bodies were found

Η αστυνομία έχει στη διάθεση της βίντεο στο οποίο διακρίνεται ένα άτομο να απομακρύνεται γρήγορα από το σπίτι λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά και αναζητεί τον άγνωστο καθώς πιστεύει ότι έχει άμεση σχέση με τη δολοφονία.

Πηγή φωτο: Daily Mail

 

Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τι έδειξε η ΕΔΕ για τη δολοφονία ασθενή στο Δαφνί

Εικόνες σοκ από την «τρώγλη» που ζούσε το 6χρονο κοριτσάκι – ΒΙΝΤΕΟ

Στα χέρια του γιου του το όπλο που σκότωσε τον 60χρονο αστυνομικό – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ