Διψασμένοι για δημοσιότητα Χάρι και Μέγκαν – Το γενέθλιο μήνυμα στη βασίλισσα Ελισάβετ

Έχουν περάσει μήνες από τότε που κράτησε για τελευταία φορά τον δισέγγονό της Άρτσι και έτσι με πολύ μεγάλη χαρά η βασίλισσα Ελισάβετ δέχτηκε τη βιντεοκλήση από τον πρίγκιπα Χάρι, τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Άρτσι, όπου της ευχήθηκαν για τα 94α γενέθλιά της. Ωστόσο, ενώ η απόφαση των Ανακτόρων ήταν να μην δοθεί επίσημος εορτασμός και ακυρώθηκαν ακόμη και οι κανονιοβολισμοί προς τιμήν της, και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας περιορίστηκαν να δημοσιοποιήσουν μόνο ευχές στα social media διατηρώντας απόλυτη μυστικότητα στις επικοινωνίες και βιντεοκλήσεις μεταξύ τους, ο Χάρι και η Μέγκαν δεν πρόλαβαν να κλείσουν τη γραμμή και έσπευσαν να δώσουν στη δημοσιότητα τη σχετική επικοινωνία.

Μάλιστα ανέθεσαν στον εκπρόσωπό τους να αποστείλει ηλεκτρονικώς μηνύματα σε επιλεγμένους εκπροσώπους του Τύπου για τη σχετική επικοινωνία που είχαν με τη βασίλισσα. Φυσικά και η κίνησή τους σχολιάστηκε καθώς οι δυο τους είναι που επιμένουν πως επιθυμούν να διατηρούν απόλυτη ιδιωτικότητα στη ζωή τους και τα λοιπά μέλη της βασιλικής οικογένειας σεβάστηκαν την απόφαση των Ανακτόρων για ιδιωτικούς εορτασμούς. Έτσι φάνηκε η αντιφατικότητα ανάμεσα στις δηλώσεις και τις κινήσεις του ζεύγους που πλέον κατοικεί μόνιμα στην Καλιφόρνια.

Πάντως, η βασίλισσα τήρησε χαμηλούς τόνους και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ γιόρτασαν τα γενέθλια της 94χρονης πλέον Ελισάβετ δίνοντας στη δημοσιότητα σπάνιο βίντεο από οικογενειακές στιγμές της μικρής πριγκίπισσας και μετέπειτα βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ