Δίκη Ντεπ – Χερντ: Η περίεργη κατάθεση του θυρωρού μέσα από το αυτοκίνητο

Ο θυρωρός του Τζόνι Ντεπ έδωσε μια… περίεργη κατάθεση μέσα από το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια της δίκης με την πρώην σύζυγο του διάσημου ηθοποιού, Άμπερ Χερντ.

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ συνεχίστηκε την Τετάρτη με καταθέσεις μαρτύρων, όπως ο πρώην πράκτορας ταλέντων του ηθοποιού, ο ισχυρός δικηγόρος διαζυγίου, ένας αξιωματικός του LAPD και ο θυρωρός του ρετιρέ του Λος Άντζελες.

Ο υπάλληλος της ρεσεψιόν, ο Αλεχάντρο Ρομέρο, ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να είναι μέρος της υπόθεσης και ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί πολλά για τον χρόνο του ζευγαριού μαζί αλλά ούτε το ήθελε.

«Μου έστειλες τα χαρτιά για να τα αναθεωρήσω, και δεν ήθελα καν να τα εξετάσω γιατί είχε περάσει πολύς καιρός. Είναι σαν να μην θέλω να ασχολούμαι άλλο με αυτό», είπε ο θυρωρός σε μια προηχογραφημένη κατάθεση μέσω βίντεο.

Ο θυρωρός καθόταν στη θέση του οδηγού ενός οχήματος. Κάποια στιγμή, ήπιε ένα αναψυκτικό, μετά άτμισε και έφυγε για μεσημεριανό γεύμα. «Είμαι τόσο αγχωμένος εξαιτίας αυτού, απλά δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με αυτό. Είμαι κουρασμένος, δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτή τη δικαστική υπόθεση, όλοι έχουν προβλήματα και δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό» περιέγραψε.

Ο Ντεπ γέλασε μέσα στη δικαστική αίθουσα του Φέρφαξ της Βιρτζίνια καθώς έπαιζε το βίντεο.

Ο Ρομέρο ρωτήθηκε επανειλημμένα αν είδε μώλωπες, κοψίματα, πρήξιμο, κόκκινα σημάδια ή άλλους τραυματισμούς στο πρόσωπο της Χερντ ή αν κάλυψε σημάδια με μακιγιάζ. Ο Ρομέρο είπε ότι δεν είδε ποτέ ενδείξεις σωματικής κακοποίησης και σημείωσε ότι θα μιλούσε αν το έκανε. «Θα κάλυπτε κάθε μελανιά, αλλά δεν μπορείτε να καλύψετε το πρήξιμο» σχολίασε.

Ο θυρωρός απογοητευόταν καθώς οι ερωτήσεις συνεχίζονταν και είπε: «Δεν συμφωνώ να καταθέσω εναντίον κανενός για ενδοοικογενειακή βία επειδή δεν ήμουν εκεί, δεν είδα τίποτα. δεν άκουσα τίποτα. Δεν ήμουν εκεί, δεν ήμουν ποτέ εκεί, μάλλον ήμουν εκατοντάδες μίλια μακριά και δεν είχα ιδέα τι συνέβη. Αυτό είναι” υπογράμμισε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ