Ιωάννα Τούνη: Τα δάκρυα και το ξέσπασμα για τα κακόβουλα μηνύματα – “Ας πενθήσει ο καθένας όπως θέλει”

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε χθες στα social media με μία σπαρακτική ανάρτηση για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή. Η γνωστή influencer θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης αλλά δεν άφησε ασχολίαστα και τα κακόβουλα μηνύματα που δέχτηκε για τις αναρτήσεις που έκανε ο σύντροφός της με την ίδια κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

“Υπάρχει βέβαια και αυτή η μικρή μερίδα ανθρώπων που είναι ‘μικρή’ με κάθε δυνατή έννοια, που ακόμα και σε τόσο δύσκολες στιγμές, τόσο στενάχωρες, προσπαθεί να βγάλει την ‘καυτή’ είδηση, να εκμεταλλευτεί για να βγάλει χολή. Για εμένα είναι αδιανόητο πραγματικά” ανέφερε η Ιωάννα Τούνη εξηγώντας πως μετά την κηδεία της μητέρας της ήρθε με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα. “Μη έχοντας οικογένειες και οι δύο στην Αθήνα, πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια” συνέχισε.

 

«Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα ακόμα και σε πένθος να βγω από το σπίτι με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε να κάθομαι σπίτι μου και συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε εσείς που μισείτε την δική σας ζωή. Ας πενθήσει ο καθένας όπως θέλει και όπως νιώθει”

“Αυτό που θα ήθελε η μαμά μου για εμένα είναι να με βλέπει χαρούμενη” τόνισε. “Δεν ξέρω πώς κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ” συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ