Διεστραμμένος οδηγός έβαλε κάμερες στο φορτηγό του για να βιντεοσκοπεί κάτω από τις φούστες των κοριτσιών

Ένας 44χρονος συνελήφθη στην Ιαπωνία και κατηγορείται για ασελγείς πράξεις, αφού φέρεται να εγκατέστησε αρκετές κάμερες κάτω από το φορτηγό του, ώστε να μπορεί να περνάει δίπλα από νεαρά κορίτσια και να τραβάει βίντεο κάτω από τις φούστες τους.

Η ηδονοβλεψία και η φωτογράφηση κάτω από τη φούστα είναι πλέον τόσο διαδεδομένες στην Ιαπωνία που υπάρχει ακόμη και λέξη γι’ αυτές – “chikan”. Περιγράφει τους άνδρες που προσπαθούν ανάρμοστα να τραβήξουν φωτογραφίες κάτω από τις φούστες των γυναικών χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Σε μια από τις πιο παράξενες περιπτώσεις chikan που έχουν αναφερθεί ποτέ, ένας μεσήλικας συνελήφθη επειδή εγκατέστησε τουλάχιστον τέσσερις κάμερες κάτω από το φορτηγό του , ώστε να μπορεί να περνάει αργά δίπλα από κορίτσια που φορούσαν φούστα. Αφού ανακάλυψε τις κάμερες κάτω από το φορτηγό του, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του άνδρα και βρήκε πάνω από 30 σκληρούς δίσκους που περιείχαν εκατοντάδες βίντεο, και παρά τη συνεχή άρνησή του για τις κατηγορίες, οι αρχές υποψιάζονται ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να φτάσει τα 1.000, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία βιντεοσκοπούσε κορίτσια για περισσότερα από 11 χρόνια.

Ο Satoshi Nishimura, ένας οδηγός διανομών από το Κιότο, είναι ύποπτος ότι βιντεοσκοπούσε ανάρμοστα νεαρά κορίτσια στις πόλεις Κιότο και Uji μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, προτού καταγγελθεί στις αρχές από μια γυναίκα γνωστή του υπόπτου αφού έλαβε ένα από τα άσεμνα βίντεο. Ο Nishimura αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι οδηγούσε μόνο με χαμηλή ταχύτητα σε στενούς κατοικημένους δρόμους, ενώ “έψαχνε ένα μέρος για να παρκάρει το αυτοκίνητο για να βγάλει βόλτα τον σκύλο του”.

Ωστόσο, η εξήγηση του άνδρα δεν εξηγεί τις τέσσερις κάμερες που ήταν εγκατεστημένες κάτω από το φορτηγό διανομής του, προσαρτημένες σε περιοχές κάτω από τον προφυλακτήρα και κοντά στα μπροστινά ελαστικά, όλες με κατεύθυνση προς τα πάνω. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο ύποπτος ηδονοβλεψίας είχε βιντεοσκοπήσει τις φούστες οκτώ κοριτσιών, μεταξύ των οποίων μαθήτριες δημοτικού και γυμνασίου, μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2022, αλλά τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του υποδηλώνουν ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων.

Αφού τον κατήγγειλε η ανώνυμη γνωστή του, η αστυνομία άρχισε να τον ελέγχει και διαπίστωσε ότι οδηγούσε αργά πάνω και κάτω από στενούς δρόμους κοντά σε διάφορα σχολεία στις πόλεις Κιότο και Ουτζί, κάτι που ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο. Αφού επιθεώρησαν το φορτηγό διανομής του, βρήκαν τέσσερις κάμερες με κατεύθυνση προς τα πάνω, εγκατεστημένες σε κάθε πλευρά του οχήματος, κοντά στο μπροστινό μέρος, πιθανότατα για να μπορεί να ελέγχει καλύτερα τη γωνία προσέγγισης. Όλες οι κάμερες ήταν συνδεδεμένες με μια κεντρική μονάδα καταγραφής στο ταμπλό του Daihatsu Hijet.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ