Γιώργος Μαυρωτάς σε Realfm 97,8: «Μπορούν να φτάσουν ψηλά οι εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»

Αισιόδοξος για την πορεία των εθνικών μας ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου ήδη έχουν προκριθεί στα προημιτελικά, δηλώνει στον «Realfm 97,8» ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

«Έχουμε στις γυναίκες την πιο πλήρη ομάδα των τελευταίων χρόνων. Έχει πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές, η Αλεξία Καμμένου» επεσήμανε ο παλαίμαχος πολίστας, που διατέλεσε αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, με πέντε συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Για τον προημιτελικό της Δευτέρας, απέναντι στην Αυστραλία (12.00-ΕΡΤ-3), τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή Real sports και τον Παύλο Παπαδημητρίου: «Δίνω ένα 60-40 υπέρ της εθνικής μας. Θεωρώ ότι είναι φαβορί κόντρα σε μια σκληρή ομάδα όπως είναι η Αυστραλία. Όμως είναι σε καλό φεγγάρι η ομάδα μας!».

Ο Γιώργος Μαυρωτάς χαρακτήρισε έκπληξη τη νίκη του Μαυροβουνίου επί της Κροατίας, που τους έδωσε την πρόκριση για τον προημιτελικό, αντιμετωπίζοντας την εθνική μας ομάδα των ανδρών, αύριο Τρίτη (09.00-ΕΡΤ-3). «Δεν περίμενα να κερδίσουμε οι Μαυροβούνιοι. Πιστεύω ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα και θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση για την τετράδα. Η απουσία του Άγγελου Βλαχόπουλου, έχει αναπληρωθεί από τα υπόλοιπα παιδιά που είναι στην ομάδα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό» ανέφερε ο Γ.Γ.Α..

Ο κ. Μαυρωτάς δεν παρέλειψε στη συνέντευξη που έδωσε στον Real fm 97,8 να αναφερθεί και στις πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα μας, τις τελευταίες ημέρες. «Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους των περιοχών που ταλαιπωρούνται από τις πυρκαγιές, αλλά και στους πυροσβέστες, πιλότους αεροσκαφών, σε όλους που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση τους» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, προσθέτοντας: «πράγματα που θεωρούσαμε ακραία στον παρελθόν σε σχέση με το περιβάλλον και τις υψηλές θερμοκρασίες, έχουν γίνει τώρα κανονικότητα. Πρέπει να προσαρμοστούμε πολύ γρήγορα ως ανθρωπότητα για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε σε αυτά τα πράγματα».

Ακούστε εδώ το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ