Δείτε πώς θα είναι το βασιλικό μωρό σε δέκα χρόνια – ΦΩΤΟ

Η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας,  το Κέιμπριτζ απέκτησε πριγκίπισσα μετά από 182 χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε την δισέγγονή της και τα στοιχήματα για το όνομα του νεογέννητου γαλαζοαίματου μωρού σταμάτησαν, αφού η απόφαση πάρθηκε… Charlotte Elizabeth Diana.

Οι οπαδοί της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, όμως, δεν λένε να σταματήσουν να ασχολούνται με την μικρή Charlotte.

Αυτή τη φορά θα μπορούν ο Αμερικανός σκιτσογράφος Joe Mullins τους δίνει μία γεύση για το πώς θα είναι η μικρή πριγκίπισσα σε δέκα χρόνια.

Ο Αμερικανός σκιτσογράφος πήρε τις φωτογραφίες των γονέων και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας έφτιαξε το δικό του σκίτσο για το πώς θα είναι η Charlotte σε ηλικία δέκα ετών.

US forensic artist Joe Mullins has studied photographs of Prince William and wife Kate and used the latest computer technology to predict how Princess Charlotte might look 

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Joe Mullins η μικρή θα πάρει το χρώμα των μαλλιών και την μύτη από την μαμά της την  Κέιτ Μίντλτον ενώ το σαγόνι και τα χείλη της από τον μπαμπά Ουίλιαμ. Τα μάτια της θα είναι γαλαζοπράσινα, κληρονομιά και των δύο γονέων.

The Duke and Duchess of Cambridge outside the Lindo Wing of St Mary's Hospital in London, with their newborn daughter on Saturday 

Ο Joe Mullins έχει εργαστεί σε ιατροδικαστικά εργαστήρια για έντεκα χρόνια και με τα σκίτσα του έχει βοηθήσει στις εξιχνιάσεις εξαφανίσεων βοηθώντας έτσι να βρεθούν αμέτρητα εξαφανισμένα παιδιά στις ΗΠΑ. Ο ίδιος δήλωσε πως η μικρή Charlotte: «Θα είναι σίγουρα αξιαγάπητη, αφού τα γονίδια και από τις δύο πλευρές προδιαθέτουν για την ομορφιά της».

The child is expected to inherit a lot of Kate's features 

Πηγή: Daily Mail

 

Διαβάστε επίσης:

Πριγκίπισσα στο Κέιμπριτζ μετά από 182 χρόνια

Αυτό είναι το όνομα της νεογέννητης πριγκίπισσας

Θεωρίες συνωμοσίας από τον ρωσικό Τύπο για την “ψεύτικη” γέννα της Μίντλετον

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ