Δανία: ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο με τον μακελάρη να κυνηγά επισκέπτες στο εμπορικό κέντρο για να τους σκοτώσει

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας με τον 22χρονο ένοπλο, ο οποίος προκάλεσε τη φονική επίθεση στο εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη, στη Δανία.

Στο βίντεο φαίνεται ο 22χρονος ο οποίος κυνηγά τους πελάτες στο εμπορικό κέντρο με το όπλο στο χέρι προκειμένου να τους σκοτώσει.

Από την επίθεση σκοτώθηκαν 3 άτομα ενώ 4 άνθρωποι, δύο Δανοί (19 και 40 ετών) και δύο Σουηδοί πολίτες (50 και 16 ετών) νοσηλεύονται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Ο δράστης συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση αφού έφθασε η Αστυνομία στο εμπορικό πολυκατάστημα Fields.

«Έχουμε τρεις νεκρούς και αρκετούς τραυματίες, τρεις εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση», ενημέρωσε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου ο Σέραν Τόμασεν, ο αξιωματικός της Αστυνομίας της πρωτεύουσας της Δανίας που έχει αναλάβει την έρευνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν στην κατοχή του ένα τουφέκι και πυρομαχικά, είπε ο Τόμασεν και πρόσθεσε ότι του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από πρόθεση κατά συρροή και θα οδηγηθεί αργότερα σήμερα ενώπιον δικαστή.

Σύμφωνα με τον Τόμασεν, ο 22χρονος ήταν γνωστός στην αστυνομία, αλλά «περιφερειακά». «Δεν είναι κάποιος που ξέραμε ιδιαίτερα», είπε.

Η Αστυνομία ερευνά βίντεο στα social media τα οποία δείχνουν τον ύποπτο με όπλα και σε μία περίπτωση να στρέφει μια κάννη στο κεφάλι του, στοιχείο που εγείρει ερωτήματα για την ψυχική του υγεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ