Χρησιμοποίησε κόμπρα για να σκοτώσει την γυναίκα και την κόρη του

Ένας Ινδός συνελήφθη επειδή φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του και τη δίχρονη κόρη του απελευθερώνοντας μια δηλητηριώδη κόμπρα στο δωμάτιό τους. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Ganjam της Odisha στο χωριό Adheigaon.

Ο 25χρονος άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως K Ganesh Patra, είχε συχνούς καβγάδες με τη σύζυγό του K Basanti Patra, 23 ετών. Παντρεύτηκαν το 2020 και απέκτησαν μια κόρη που ονομαζόταν Debasmita.

Σύμφωνα με το NDTV, ο άνδρας φέρεται να αγόρασε την κόμπρα από έναν γητευτή φιδιών, λέγοντας ότι θα τη χρησιμοποιούσε για θρησκευτικούς σκοπούς.

Στις 6 Οκτωβρίου, ο Ganesh φέρεται να απελευθέρωσε το φίδι από ένα πλαστικό βάζο στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η γυναίκα του και η κόρη του. Βρέθηκαν και οι δύο νεκρές με δάγκωμα φιδιού το επόμενο πρωί, ενώ εκείνος ισχυρίστηκε ότι κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο.

Ο Ganesh είπε στους γείτονές του ότι ένα φίδι μπήκε στο σπίτι του και είχε δαγκώσει τη γυναίκα και το παιδί του.

Οι κάτοικοι του χωριού σκότωσαν το φίδι και μετέφεραν εσπευσμένα μητέρα και κόρη σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους. Ο Ganesh υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία.

Ο Έφορος της αστυνομίας Ganjam Jagmohan Meena είπε ότι ο πεθερός του Ganesh τον κατηγόρησε για φόνο. Έτσι, ο 25χρονος συνελήφθη ένα μήνα μετά το περιστατικό. Οι υποψίες άρχισαν να αυξάνονται για τις συνθήκες του θανάτου και η αστυνομία ανέκρινε γητευτές φιδιών στην περιοχή.

Λύγισε στην ανάκριση και ομολόγησε

Ο Ganesh αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά τελικά παραδέχτηκε τα εγκλήματά του υπό την ανάκριση, είπε η αστυνομία.

«Ο κατηγορούμενος συνελήφθη ένα μήνα μετά το περιστατικό καθώς υπήρξε κάποια καθυστέρηση στη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων εναντίον του. Εν τω μεταξύ, λάβαμε επίσης την έκθεση νεκροψίας που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο θάνατος μητέρας και κόρης συνέβη το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου. Αυτό δημιούργησε υποψίες για το πώς θα μπορούσε το ερπετό να παραμείνει στο ίδιο δωμάτιο μέχρι το πρωί αρκετές ώρες αφού δάγκωσε τη γυναίκα και το παιδί. Κατά την ανάκριση, αρχικά αρνήθηκε τον ισχυρισμό και αργότερα ισχυρίστηκε ότι το φίδι μπορεί να μπήκε μόνο του στο δωμάτιο, αλλά τελικά ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα» περιέγραψε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ