Χαβάη: Τα κύματα σκέπασαν σπίτια και “σάρωσαν” γαμήλιο πάρτι – Έτρεχαν να σωθούν οι καλεσμένοι – ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτοφανείς εικόνες εκτυλίχθηκαν στη Χαβάη όπου τα τεράστια κύματα σάρωσαν την παραλία, περνώντας επάνω ακόμα και από διώροφα σπίτια, θυμίζοντας την τραγωδία που εκτυλίχτηκε στην Ταϊλάνδη, με το φονικό τσουνάμι, το 2004.

Η περιοχή του Μεγάλου Νησιού χτυπήθηκε από την Τροπική Καταιγίδα Ντάρμπι, η οποία όμως γρήγορα αναβαθμίστηκε σε τυφώνα κατηγορίας 3, με αποτέλεσμα πολλοί να μην προλάβουν να πάρουν μέτρα ασφαλείας ή να αναβάλλουν κάποιες δραστηριότητες.

 

Τα κύματα σάρωσαν ένα γαμήλιο πάρτι. Οι καλεσμένοι τρέχουν να γλιτώσουν από τους υδάτινους όγκους, κρατώντας πιάτα με φαγητό στα χέρια.
Ο Ντάρμπι σάρωσε σχεδόν όλες τις παραλίες στη Χαβάη, με τεράστια κύματα να πλημμυρίζουν τις παραθαλάσσιες περιοχές, να σκορπίζουν πανικό και να προκαλούν αρκετές καταστροφές, σε επιχειρήσεις, αλλά και σε σπίτια. Οι εικόνες από το νησί Keauhou κόβουν την ανάσα, καθώς τεράστιοι πίδακες νερού σκεπάζουν σπίτια.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hawaii News Now (@hawaiinewsnow)

Μετά, το πέρασμα του τυφώνα ειδικά συνεργεία καθαρισμού έχουν αρχίσει μια τεράστια επιχείρηση, προκειμένου να δώσουν στο νησί την εικόνα του τόπου ανέμελων διακοπών, που είχε τις προηγούμενες ημέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ