Χάρι – Μέγκαν: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν – Οι αδημοσίευτες ΦΩΤΟ του Άρτσι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα τη δεύτερη εγκυμοσύνη της 39χρονης δούκισσας. Στη συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα, που έχει προκαλέσει “θύελλα”, αποκάλυψαν και το φύλο του μωρού. Ο Άρτσι σε λίγους μήνες θα γίνει ο μεγάλος αδελφός και αυτή τη φορά το ζευγάρι θα αποκτήσει κοριτσάκι.

“Το να αποκτήσουμε ένα αγόρι και μετά ένα κοριτσάκι, τι άλλο να ζητήσουμε;” ανέφερε ο Χάρι. Όπως είπαν δεν θα κάνουν άλλα παιδιά, από ότι φαίνεται τα δύο παιδιά είναι αρκετά για το ζευγάρι.

“Δύο είναι αρκετά” υπογράμμισε ο Χάρι. Επίσης περιέγραψε τα συναισθήματά του όταν έμαθε ότι πρόκειται να αποκτήσει κόρη. “Ευγνώμων! Το να αποκτάς ένα παιδί, αγόρι ή κορίτσι, είναι φανταστικό. Αλλά το να έχεις ένα αγόρι και έπειτα ένα κορίτσι… τώρα έχουμε την οικογένειά μας και θα είμαστε οι τέσσερις μας”.

Το ζευγάρι έδωσε στην δημοσιότητα για χάρη της εκπομπής μερικές φωτογραφίες του Άρτσι που δεν είχαμε δει έως τώρα. Ο μικρός απολαμβάνει τον περίπατο στην παραλία με τη μητέρα και τον σκύλο τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ