Πρίγκιπας Χάρι: Ήμουν παγιδευμένος στη βασιλική οικογένεια – Ο πατέρας και ο αδελφός μου είναι ακόμη

Ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξής – “βόμβα”, που έδωσαν μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, στην παρουσιάστρια Όπρα, ανέφερε ότι ένιωθε παγιδευμένος στο περίπλοκο σύστημα της βασιλικής οικογένειας, μέχρι που η Μέγκαν βοήθησε για να τον σώσει. Όπως τόνιζε, νιώθει συμπόνια για τον πρίγκιπα Ούλιαμ και τον πρίγκιπα Κάρολο, γιατί ο αδελφός και ο πατέρας του είναι ακόμα κολλημένοι εκεί.

“Ήμουν παγιδευμένος αλλά δεν είχα ιδέα ότι ήμουν. Ο πατέρας και ο αδελφός μου είναι παγιδευμένοι. Δεν θέλουν να ξεφύγουν και τους συμπονώ για αυτό” τόνισε.

Ο Χάρι περιέγραψε ότι ένιωθε απογοητευμένος από τον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να απαντάει στις τηλεφωνικές του κλήσεις από το λεγόμενο MEGXIT, από τότε που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. “Υπάρχουν πολλά που πρέπει να επεξεργαστούμε, νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Επειδή και εκείνος έχει βιώσει κάτι παρόμοι. Ξέρει πώς είναι να νιώθεις πόνο και ο Άρτσι είναι ο εγγονός του” είπε χαρακτηριστικά στην Όπρα.

Συγχρόνως, πάντα θα τον αγαπάω… και θα συνεχίσω να κάνω προτεραιότητα μου να “θεραπεύσω” την σχέση μας” πρόσθεσε. Όσον αφορά τον αδελφό του, ο Χάρι είπε ότι ο Ουίλιαμ αλλά και ο ίδιος δίνουν ο ένας στον άλλο χώρο. “Ο χρόνος θεραπεύει, ελπίζω. Αγαπάω τον Ουίλιαμ, έχουμε περάσει μέσα από την κόλαση μαζί”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ