Χάρι και Μέγκαν: Αυτή ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή την ημέρα του γάμου τους -ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Δύο χρόνια έγγαμου βίου γιόρτασαν χθες, 19 Μαΐου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, και στη δεύτερη επέτειο του γάμου τους αποκαλύφθηκε ποια ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή αυτής της ημέρας. Όταν η Μέγκαν περπάτησε στο ιερό για να παντρευτεί τον πρίγκιπα της καρδιάς της το έκανε υπό τους τους ήχους ενός ιδιαίτερου τραγουδιού που το είχε διαλέξει ο ίδιος ο γαμπρός. “Ήταν βασικά αποκλειστική επιλογή του Χάρι και πιστεύω πως είναι πραγματικά πολύ όμορφο τραγούδι” είπε η Μέγκαν σε μία προσωπική ηχογράφηση που περιλαμβανόταν σε μία ειδική έκθεση στο Κάστρο του Ουίνδσορ το φθινόπωρο του 2018. “Μπορώ να ανακαλέσω αυτήν την πορεία ως το ιερό ακούγοντάς το. Είναι πράγματι τόσο ξεχωριστό για εμάς και πιστεύω είναι μία από τις στιγμές που θα κρατώ μέσα μου για πάντα”. Το τραγούδι ήταν του Τζορτζ Φρίντερικ Χάντελ “Eternal Source of Light Divine” και το ερμήνευσε η σοπράνο από την Ουαλία Ελίν Μάναχαν.

Στην ίδια σειρά ηχογραφήσεων ο Χάρι είχε αποκαλύψει: “Έψαχνα για κάτι εντελώς διαφορετικό. Κατέληξα σ’ αυτό το κομμάτι, κάτι που συνοψίζει όλη τη μέρα, όλο το συναίσθημα που έχω για εκείνη, αυτό το μουσικό κομμάτι με την απίστευτη επιρροή με κανένα μουσικό όργανο ή οτιδήποτε, με μία φωνή σόλο που έκανε εξαιρετική δουλειά”.

Η σοπράνο συνοδεύτηκε από μουσικούς της Εθνικής Ορχήστρας Ουαλίας του BBC, την Αγγλική Ορχήστρα Δωματίου και τη Φιλαρμονική. Η Μέγκαν περπάτησε το πρώτο μισό του διαδρόμου μόνη της προτού ο πρίγκιπας Κάρολος και πεθερός της, σταθεί στο πλευρό της και τη συνοδεύσει ως το τέλος του διαδρόμου, στο ιερό όπου την περίμενε ο μέλλων σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι.

“Όπου κι αν είμαστε, ό,τι κι αν κάνουμε, μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας, να ακούσουμε τη μουσική και να παρασυρθούμε σε εκείνη τη στιγμή, είναι κάτι πολύ όμορφο και για τους δυο μας” επεσήμανε ο Χάρι. Η έκθεση “Ένας πριγκιπικός γάμος: Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ” άνοιξε στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον Οκτώβριο του 2018. Το πριγκιπικό ζευγάρι ηχογράφησε τις εμπειρίες του και μοιράστηκε για πρώτη φορά σημεία από τον σχεδιασμό του γάμου και από τα συναισθήματά του για την ομορφότερη, μέχρι τότε, στιγμή τους.

Exit mobile version