Χάντερ Μπάιντεν: Οι ερωτικές αναζητήσεις στο Διαδίκτυο – Η εμμονή του με το πορνό, τα ερασιτεχνικά “ροζ” βίντεο

Στο στόχαστρο τίθεται άλλη μια φορά ο Χάντερ Μπάιντεν, καθώς έρχεται στη δημοσιότητα το ιστορικό αναζήτησης του γιου του Αμερικανού προέδρου στο Διαδίκτυο σχετικά με τις ερωτικές του εμμονές και επιλογές.

Ο Χάντερ Μπάιντεν, όπως αποκαλύπτεται, έχει εμμονή με το πορνό, συμπεριλαμβανομένων φαντασιώσεων αιμομιξίας, 18χρονων, πορνό με “μοναχική χήρα” και πορνό με “MILF crack cocaine. Στις αναζητήσεις του περιλαμβάνονται οδηγίες πώς να χακάρει το κινητό της αγαπημένης του αλλά και επαναλαμβανόμενες αναζητήσεις στο google για τον εαυτό του.

Η λίστα αναζητήσεων καλύπτει διάστημα μόλις έξι ημερών τον Μάρτιο του 2019, προτού σπάσει τον φορητό υπολογιστή του, τον οποίο πήγε για επισκευή και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε. Αλλά αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι αυτή η λίστα είναι γεμάτη από αποκαλυπτικούς και σοκαριστικούς ιστότοπους.

Δεκάδες βίντεο στον φορητό υπολογιστή αποκαλύπτουν επίσης τη συνήθεια του Χάντερ να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του να κάνει σεξ με ιερόδουλες και να “ανεβάζει” τις ερασιτεχνικές ταινίες στον δικό του λογαριασμό στο Pornhub με όνομα χρήστη “RHEast”.  Ο γιος του Αμερικανού προέδρου φροντίζει να καλύπτει το πρόσωπό του στα ανεβασμένα βίντεο. Από τα 281 site που έχει επισκεφθεί σ’ αυτές τις έξι ημέρες, τα 98 ήταν πορνογραφικά.  Ένα σοκαριστικό στοιχείο είναι ότι ο Χάντερ έστειλε ως μήνυμα τον σύνδεσμο σελίδας του Pornhub σε αριθμό τηλεφώνου, τον οποίο είχε αποθηκεύσει στις επαφές του ως “Μπαμπάς” στις 22 Οκτωβρίου 2018.

Ωστόσο, άλλα μηνύματα δείχνουν ότι ο ίδιος και ο Τζο Μπάιντεν χρησιμοποιούσαν ο ένας τους αριθμούς τηλεφώνου του άλλου σε διάφορες στιγμές, επομένως δεν είναι σαφές εάν ο πρόεδρος χρησιμοποιούσε αυτόν τον αριθμό εκείνη τη στιγμή. Ο Χάντερ που είχε μια αμφιλεγόμενη σχέση με τη χήρα του αδελφού του,  είχε ψάξει επανειλημμένα για βίντεο στο Pornhub σχετικά με χήρες. Ο Χάντερ, που ήταν 49 χρόνων εκείνο το διάστημα, έψαξε και για ερωτικά βίντεο με έφηβες, σύμφωνα με το ιστορικό περιήγησής του, αλλά και με “Milf” (μητέρες) επτά φορές μέσα στην εβδομάδα.

Ανάμεσα στις αναζητήσεις του, είναι ένα αρχείο όπου ο Χάντερ επισκέφθηκε άρθρο της New York Post το 2009 σχετικά με την αδελφή του Άσλεϊ Μπάιντεν και το ιστορικό της στα πάρτι, τις συλλήψεις και την υποτιθέμενη χρήση κάνναβης, ενώ ήταν φοιτήτρια στη Νέα Ορλεάνη. Χρησιμοποίησε επίσης τη μηχανή αναζήτησης DuckDuckGo, μια πιο διακριτική εναλλακτική της Google, για να ψάξει πράγματα για τον εαυτό του αρκετές φορές μεταξύ 12 Μαρτίου και 17 Μαρτίου 2019.

Σε μηνύματα και βίντεο στον υπολογιστή του φαίνεται πως ο Χάντερ παραγγέλνει ιερόδουλες στα δωμάτια ξενοδοχείων στην Καλιφόρνια και το Κονέκτικατ, συζητεί μαζί τους να αγοράσει και να χρησιμοποιήσει κρακ και βιντεοσκοπεί τις σεξουαλικές στιγμές τις οποίες ανέβασε μετά στον λογαριασμό του στο Pornhub. Η φωτογραφία προφίλ στον λογαριασμό τον απεικονίζει ξαπλωμένο σε ακατάστατο δωμάτιο και να έχει πάνω του δύο γυναίκες με ένα μικρό σκυλάκι να κάθεται στο κρεβάτι.

Στα βίντεο καταγράφονται οι ερωτικές επιλογές και κάποιες σεξουαλικές παρεκκλίσεις του γιου του Αμερικανού προέδρου. Για τη βιντεοσκόπηση χρησιμοποιεί την κάμερα του υπολογιστή, αν και βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να χρησιμοποιεί τηλέφωνο με selfie stick, ενώ σε τρίο με δύο γυναίκες, μία από αυτές χρησιμοποιεί iPad για να καταγράψει μία… δύσκολη γωνία. Κάποια στιγμή σε ένα από τα βίντεο ο Hunter περιηγείται στο δικό του προφίλ, με το ψευδώνυμο RHEast. Η σελίδα λέει ότι έχει παρακολουθήσει 3.631 βίντεο, είχε 24 συνδρομητές και 66 «φίλους» στον ιστότοπο.

Ο Χάντερ είχε έναν λογαριασμό επί πληρωμή, premium λογαριασμό στο Pornhub, όπου κέρδισε πολλά σήματα για την παραγωγική χρήση του ιστότοπου και μάλιστα ανέβασε το δικό του “ροζ” βίντεο. Στον λογαριασμό του συστήνεται ως “Χάρπερ”, ένας 45χρονος ετεροφυλόφιλος άνδρας, χωρίς σχέση που ζει στο Παρίσι.

Ένας λογαριασμός με το όνομα χρήστη RHEast υπάρχει επί του παρόντος στον ιστότοπο Premium του Pornhub, με λεπτομέρειες που ταιριάζουν με τον λογαριασμό και σήματα που λένε ότι υπάρχει εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Η σελίδα RHEast αναφέρει ότι συνδέθηκε για τελευταία φορά πριν από τρία χρόνια. Η προηγούμενη φωτογραφία προφίλ, έχει αφαιρεθεί και το μόνο που μένει είναι δύο playlist με πορνό βίντεο.

Εκτός από τα ενδιαφέροντά του για την πορνογραφία και τις ιερόδουλες, ο γιος του προέδρου ήταν τακτικός χρήστης ιστοτόπων με κάμερα σεξ.

Το ιστορικό αναζήτησής του περιλαμβάνει πέντε επισκέψεις στον ιστότοπο κάμερας ενηλίκων Glasscams.com και οι εγγραφές στην οθόνη που έκανε στον υπολογιστή του τον δείχνουν γυμνό, να αλληλεπιδρά ζωντανά με τις γυναίκες του ιστότοπου. Η περιήγηση του Χάντερ στο Διαδίκτυο επικεντρώθηκε επίσης στο χακάρισμα και την κατασκοπεία σε τηλέφωνα για να πιάσει την… άπιστη. Τα αρχεία στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ δείχνουν επίσης ότι μπορεί να κατασκόπευε την ερωμένη του Χάλι και την κατηγόρησε για απιστία με έναν φίλο δικό του και της οικογένειας Μπάιντεν.

Διατηρούσε υπολογιστικά φύλλα γεμάτα με μηνύματα κειμένου που φαίνεται να προέρχονται από το τηλέφωνο της Χάλι, καθώς και σχολιασμένα αρχεία καταγραφής κλήσεων από το τηλέφωνό της στους λογαριασμούς του AT&T, στον υπολογιστή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ