Χαμός σε πτήση: Επιβάτης της business class βγήκε εκτός εαυτού επειδή… άργησε το γεύμα

Χαμός σε πτήση όταν ένας επιβάτης της business class βγήκε εκτός εαυτού σε υπερατλαντικό ταξίδι. Άρχισε να βρίζει τις αεροσυνοδούς επειδή δεν έλαβε το γεύμα που είχε ζητήσει.

Οι κατηγορίες επεκτάθηκαν και στο προσωπικό του αεροδρομίου αφού το ξέσπασμά του ανάγκασε τον πιλότο να προσγειωθεί εκτάκτως στο Σικάγο.

Τα βίντεο φάνηκαν να δείχνουν τον ανώνυμο επιβάτη της United Flight 20 να λέει «F— you», και να αποκαλεί τους αεροσυνοδούς με κοσμητικά επίθετα, ενώ εξαπέλυε απειλές προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η United Airlines επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι η πτήση σχεδόν 10 ωρών από το Χιούστον στο Άμστερνταμ στις 9 Ιουλίου είχε εκτραπεί στο O’Hare και “προσγειώθηκε με ασφάλεια ύστερα από αναστάτωση επιβατών”.

Ο άνδρας φέρεται να εκνευρίστηκε που παρόλο που είχε πληρώσει 1.000 δολάρια για το εισιτήριό του, οι συνοδοί δεν θα του σέρβιραν το πρώτο πιάτο του γεύματός του όσο το αεροπλάνο βρισκόταν ακόμα στον διάδρομο απογείωσης, σύμφωνα με ένα άτομο που κινηματογράφησε τον καβγά στον τερματικό σταθμό και στη συνέχεια το δημοσίευσε στο Reddit .

Ο θυμός του προφανώς διήρκεσε αρκετά, καθώς το αεροπλάνο έκανε περίπου δυόμισι ώρες ταξίδι προτού οι πιλότοι αναγκαστούν να προσγειωθούν στο Σικάγο και να τον απομακρύνουν.

Επειδή το αεροπλάνο μετέφερε αρκετά καύσιμα για να φτάσει από το Χιούστον στο Άμστερνταμ, η πτήση ήταν πολύ βαριά για να προσγειωθεί με ασφάλεια και αναγκάστηκε να κάνει κύκλους στο O’Hare μέχρι να κάψει αρκετά καύσιμα, σύμφωνα με στοιχεία του FlightRadar24.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο επιβάτης βρισκόταν στη θέση 11G και ότι φαινόταν να ήταν σε κατάσταση μέθης.

«Θέλω τις πληροφορίες σας και τις πληροφορίες του για το αρχείο, γιατί πετάω με την United για πολύ καιρό και είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος», ακούγεται ο άνδρας να λέει στα πλάνα από την πτήση. Στη συνέχεια ακουγόταν να λέει πόσο σημαντικό ήταν να υπερασπιστεί κανείς τα δικαιώματά του και να λέει χλευαστικά: «Α, πρέπει απλώς να συμμορφωθώ με τα πάντα», πριν βρίσει τους ανθρώπους και τους κατηγορήσει εκ νέου.

Fox viewer talks himself into getting arrested after getting kicked off an airplane for wanting his first class meal served while the plane was still taxiing. Apparently, if you “pay a 1000 dollars extra” the rules don’t apply to you.
by u/pudgimelon in PublicFreakout

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο άνδρας ακουγόταν να μαλώνει με το επιτελείο εδάφους της Γιουνάιτεντ, ενώ ήταν περικυκλωμένος από αστυνομικούς που περίμεναν.

«Είμαι τακτικός ταξιδιώτης όπως όλοι οι άλλοι, αλλά αποφάσισα επειδή έχω τραυματισμούς να πάρω μια πτήση 9,5 ωρών για το Άμστερνταμ και θα πληρώσω τα επιπλέον 1.000 δολάρια. Και το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να πάρω ένα γεύμα όπως όλοι οι άλλοι» περιγράφει. «Μπορείς να με πας όπου θέλεις. Είμαι υπό κράτηση; Τι θα κάνεις; Θα με συλλάβεις; Ποιος είσαι τελικά;» συνεχίζει.

«Είσαι βοηθός διευθυντής εξυπηρέτησης πελατών στη United; Θα ήθελα πολύ να είστε στο Fox News», είπε καθώς βιντεοσκοπούσε τους ανθρώπους γύρω του με το τηλέφωνό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ