Bild: Οι Έλληνες κρύβουν λεφτά στις μαξιλαροθήκες

Οι Έλληνες κρύβουν τα χρήματά τους σε μαξιλαροθήκες, ντουλάπια κουζίνας, γλάστρες και άλλα ευφάνταστα σημεία του σπιτιού “αποκαλύπτει” η Bild, σε νέο δημοσίευμα – πρόκληση.

Η γερμανική εφημερίδα φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της φωτορεπορτάζ καθώς και… μαρτυρίες Ελλήνων για το πού κρύβουν οι Έλληνες πολίτες τα χρήματά τους μπροστά στο φόβο του Grexit και του πιστωτικού γεγονότος.

«Οι Έλληνες έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη», γράφει η Bild και τονίζει ότι τον Ιανουάριο έκαναν φτερά από τις ελληνικές τράπεζες 23 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πρώτος ο 32χρονος DJ, που στη λεζάντα της φωτογραφίας παρουσιάζεται ως «Βαγγέλης» και μέσα στο κείμενο ως «Γιάννης», φορά την κουκούλα και δείχνει στον φωτογραφικό φακό ότι έχει κρύψει 2.000 ευρώ στα ντουλάπια της κουζίνας του.

Η 83χρονη συνταξιούχος Άννα Τ. υποδεικνύει μία γλάστρα στο μπαλκόνι της ως «την ιδανική κρυψώνα» για τα 3.000 ευρώ που φυλά για ώρα ανάγκης, σύμφωνα πάντα με το «ρεπορτάζ» της εφημερίδας.

Μέσα σε ένα κουτί που είναι κρυμμένο ανάμεσα στα κρυστάλλινα ποτήρια της η 53χρονη Δήμητρα Δ. κρύβει 10.000 ευρώ και δηλώνει στη Bild: «Τα λεφτά μου είναι ασφαλέστερα σπίτι. Δεν φοβάμαι τους διαρρήκτες, έχω καλό συναγερμό».

Σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται ένα χέρι που αποκαλύπτει ότι μέσα σε μια μαξιλαροθήκη βρίσκονται χαρτονομίσματα των 50, 500 και 200 ευρώ.

Πηγή: enikonomia.gr

Διαβάστε επίσης:

FAZ: Αυστηρές προειδοποιήσεις προς Τσίπρα πριν το ταξίδι στη Ρωσία

Στο Δαφνί η 22χρονη μαθητευόμενη νοσηλεύτρια

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ