Μπελάδες για τη Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι: Η πανάκριβη μπρούτζινη μπανιέρα και το κατεστραμμένο χαλί των χιλιάδων ευρώ

Η μπανιέρα των ονείρων της Μέγκαν Μαρκλ είναι ένα έργο τέχνης. Κατασκευάζεται από μπρούτζο και χρειάζεται περίπου 120 ώρες για να σμιλευτεί με το χέρι.

Η ειδικά σχεδιασμένη μπανιέρα εγκαταστάθηκε στο Frogmore Cottage, σύμφωνα με την Dailymail, και ανάλογα με το μοντέλο το κόστος αγγίζει τις 5.000 λίρες.

Την περασμένη εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι η ανακαίνιση του σπιτιού του ζευγαριού κόστισε 2,4 εκατομμύρια λίρες στους Βρετανούς. Όμως, τα πολύτελή είδη όπως η μπανιέρα πληρώθηκαν από την προσωπική περιουσία του ζευγαριού.

Ο Χάρι και η Μέγκαν αναγκάστηκαν να αντικαταστήσουν το πανάκριβο χαλί που είχαν βάλει στο σαλόνι, όταν ένα από τα σκυλιά τους το λέρωσε με λάσπες. Μία καθαρίστρια προσπάθησε να αφαιρέσει τους λεκέδες αλλά προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά στο χαλί. Η μόνη λύση ήταν η αντικατάστασή του, κάτι που δεν φάνηκε να στεναχωρεί ιδιαίτερα το ζευγάρι, αν και το κόστος δεν ήταν μικρό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ