Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ με την Κέιτ και τη Μέγκαν – Σε ποια έχει αδυναμία; – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Ειδικός επί του βασιλικού ρεπορτάζ αναφέρει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει σχέση οικειότητας με την Κέιτ Μίντλετον, αλλά είναι η Μέγκαν Μαρκλ που την κάνει να γελάει. Η Ίνγκριντ Διούαρτ, διευθύντρια σύνταξης περιοδικού σχετικά με τα ανάκτορα, αποκάλυψε ότι κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν πιο στενό δεσμό απ’ ό,τι άλλα.

“Η βασίλισσα θαυμάζει τρομερά την Κέιτ αλλά δεν έχουν οικειότητα καθώς δεν έχουν και πολλά κοινά. Πιστεύω ότι η βασίλισσα και η Κέιτ έχουν έναν σοβαρό δεσμό καθώς η Ελισάβετ έχει στηρίξει πάνω στη Δούκισσα του Κέμπριτζ όλες τις ελπίδες της για το μέλλον και εκείνη δεν θα έκανε το παραμικρό για να διαταράξει αυτήν τη σχέση”.

Η ίδια ειδικός τόνισε ότι πέρα από τις γαλαζοαίματες υποχρεώσεις τους οι δυο τους δεν έχουν οτιδήποτε κοινό. Έτσι, η σχέση τους είναι πολύ πιο τυπική. “Το κοινό τους σημείο αναφοράς είναι τα παιδιά της Κέιτ και δεν φαντάζομαι η βασίλισσα να περνά πολύ χρόνο να μιλά γι’ αυτά καθώς είναι πολύ ντροπαλή γυναίκα” σχολίασε.

Στις 18 Ιουνίου του 2018 όμως, η Μέγκαν έδειξε τον στενό της δεσμό με τη βασίλισσα όταν στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση έναν μήνα μετά τον γάμο οι δυο τους φάνηκαν να το καταδιασκεδάζουν καθώς αντάλλασσαν σχόλια ψιθυριστά και γελούσαν μαζί εγκαινιάζοντας μία γέφυρα στο Τσεσάιρ.

Με τη Μέγκαν η βασίλισσα φέρεται πολύ προσεκτικά και θέλει να την κάνει να αισθάνεται σαν στο σπίτι της. Αγαπούν και οι δύο τα σκυλιά και η Μέγκαν ξέρει πώς να την κάνει να γελάει” τόνισε η ίδια επισημαίνοντας ότι η Ελισάβετ έχει στενή σχέση με τον Ουίλιαμ και τον Χάρι, αν και δεν τους βλέπει συχνά.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ