«Αντίο Σίλβιο»: Iστοσελίδα… συνοδών πολυτελείας «ντύθηκε» στα μαύρα για να αποχαιρετήσει τον Μπερλουσκόνι – ΦΩΤΟ

«Αντίο Σίλβιο». Iστοσελίδα συνοδών πολυτελείας «ντύθηκε» στα μαύρα και αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μάρτα Φασίνα: Ποια είναι η 32χρονη «χήρα» του Μπερλουσκόνι – Τα ερωτικά γράμματα και το τατουάζ

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η πρώτη ηλεκτρονική σελίδα αξιολόγησης συνοδών στην Ευρώπη «Escort Advisor», εκδήλωσε το πένθος της για τον θάνατο του «Καβαλιέρε»,  ανεβάζοντας ως κεντρική φωτογραφία ένα μαύρο πλάνο με δύο λέξεις: «Ciaο Silvio».

Μάλιστα η ίδια πλατφόρμα εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο εξηγεί γιατί επέλεξε τον τρόπο αυτόν για να αποχαρετήσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Επισημαίνεται ότι ο αποχαιρετισμός δεν γίνεται για λόγους πολιτικής συμπάθειας, αλλά για τη συμβολή του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας στην ανάπτυξη της βιομηχανίας του πληρωμένου σεξ στην χώρα.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Πώς έσωσε την Μίλαν από χρεoκοπία και την μετέτρεψε σε μεγαθήριο

«Αν σήμερα η λέξη “συνοδός” έχει εισέλθει στο λεξιλόγιό μας, αυτό οφείλεται στον Μπερλουσκόνι. Η μεγάλη απήχηση που είχαν οι δίκες Μπερλουσκόνι οδήγησαν τους Ιταλούς να αρχίσουν να ψάχνουν χωρίς δισταγμό τη λέξη “συνοδός”. Μια λιγότερο προσβλητική και πιο αξιοπρεπής λέξη για τις εργαζόμενες στο σεξ» τονίζεται μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ