Αντιδράσεις από το χιούμορ της Ντακότα Τζόνσον για τους τζιχαντιστές – ΒΙΝΤΕΟ

H ηθοποιός που έγινε γνωστή από την ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι», Ντακότα Τζόνσον, κλήθηκε να παρουσιάσει την πρώτη εκπομπή “Saturday Night Live”, μετά από το επετειακό σόου για τα 40 χρόνια που προβλήθηκε πριν από δυο Κυριακές, με την αφρόκρεμα της χολιγουντιανής κωμωδίας να πρωταγωνιστεί.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκε ένα βίντεο-σκετς με κεντρικό θέμα τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και την 25χρονη Ντακότα Τζόνσον να πρωταγωνιστεί σε αυτό.

Μπορεί οι δημιουργοί της εκπομπής να έκριναν πως το αποτέλεσμα θα ήταν χιουμοριστικό, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που δεν είχαν την ίδια γνώμη…

Στο βίντεο, λοιπόν, η Τζόνσον υποδύεται μία νεαρή γυναίκα η οποία θέλει να γίνει μέλος του Ισλαμικού Κράτους. Για τον σκοπό αυτό, ο πατέρας της τη μεταφέρει στο αεροδρόμιο όπου πρόκειται να συναντήσει μία ομάδα τζιχαντιστών και να πάρει μέρος σε φονικές επιθέσεις. Όταν βγαίνει από το αυτοκίνητο του πατέρα της, ο οποίος αγωνιά για την κόρη του και συγκινημένος της λέει να προσέχει, εκείνη του απαντά αθώα: «Μα είναι μόνο το Ισλαμικό Κράτος, μπαμπά».

Η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι πιο ακατάλληλη δεδομένου ότι μέσα στην εβδομάδα 3 μαθήτριες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για να ενταχθούν στην τρομοκρατική ομάδα.

Το βίντεο προκάλεσε έντονες αρνητικές αντιδράσεις σε γνωστά ειδησεογραφικά sites, ενώ πανικός προκλήθηκε και στο Twitter.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Η Σπυροπούλου για τη σχέση της με τη Μενεγάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Το σέξι ατύχημα της Lady Gaga στο κέντρο της Νέας Υόρκης – ΦΩΤΟ

Σπυροπούλου: Χαίρομαι που δεν έχω πια “νταντάδες” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ