Ανησυχία για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν μπορώ να κινηθώ

Νέα ανησυχία για την κατάσταση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά τη δήλωσή της ότι δεν μπορεί να κινηθεί. Η 95χρονη βασίλισσα, στη σημερινή διά ζώσης εκτέλεση των καθηκόντων της, υποδέχτηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον απερχόμενο και τον νέο Γραμματέα Αμυντικών Υπηρεσιών.

«Ω, εδώ είμαι» είπε αυτοσαρκαζόμενη, στηριγμένη σε ένα μπαστούνι, την ώρα που οι δύο γραμματείς έμπαιναν στην αίθουσα, σύμφωνα με το βίντεο της συνάντησης. Όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται, απάντησε: «Όπως βλέπετε, δεν μπορώ να κινηθώ» και έδειξε τα πόδια της, προτού να κάνει ένα συρτό βήμα και να τους χαιρετίσει δια χειραψίας.

Την Τρίτη η βασίλισσα «υποδέχτηκε» μέσω βιντεοδιάσκεψης τους νέους πρεσβευτές της Εσθονίας και της Ισπανίας.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν σχολίασαν τη δήλωση της βασίλισσας, ενώ πηγή ανέφερε ότι η βασίλισσα αισθάνεται κάπως πιασμένη, αλλά δεν έχει τραυματιστεί, ούτε είναι αδιάθετη.

Η υγεία της Ελισάβετ βρίσκεται στο επίκεντρο αφότου αναγκάστηκε να παραμείνει για ένα βράδυ σε νοσοκομείο, τον περασμένο Οκτώβριο και οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί και στη συνέχεια ακύρωσε όλες τις υποχρεώσεις της. Την περασμένη εβδομάδα πάντως μια πηγή είπε ότι η βασίλισσα, που αυτόν τον μήνα συμπλήρωσε 70 χρόνια στον θρόνο, θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά της.

Την περασμένη εβδομάδα ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στην Covid-19 και αποχώρησε από εκδήλωση. Μια πηγή των Ανακτόρων είπε ότι η 95χρονη μονάρχης δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, αλλά είναι υπό παρακολούθηση.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.