Αλβανία: Σάλος με το ροζ βίντεο δημάρχου – Οι εξηγήσεις και η παραίτηση

Σάλος έχει προκληθεί στην Αλβανία με τον δήμαρχο Κουκέσι, Σαφέτ Γκζίσι και το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε και οδήγησε στην παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, himara.gr, στο ροζ βίντεο πρωταγωνιστούν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος με μια νεαρή γυναίκα οι οποίοι προβαίνουν σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο γραφείο του στο δημαρχείο.

Ο Γκτζίσι είχε επανεκλεγεί δήμαρχος Κουκέσι, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στην Αλβανία (14 Μαΐου) με τη σημαία του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα. Με απόφαση του τελευταίου, καρατομήθηκε και αποφασίστηκε να διεξαχθούν τοπικές εκλογές για την ανάδειξη νέου δημάρχου.

Ο Γκζίσι υποστήριξε ότι διατηρούν στενή σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για παγίδα από πολιτικούς αντιπάλους του που τον εκδικήθηκαν- σύμφωνα με τον ίδιο- για την πρόσφατη επανεκλογή του.

«Ζητώ μια τεράστια συγγνώμη στο κοινό και σε όποιον είδε αυτό το άσχημο βίντεο σήμερα. Μετά από μια δύσκολη εκστρατεία και αντιπαράθεση με τους αντιπάλους μου, από την οποία βγήκα νικητής, δυστυχώς έπεσα θύμα μιας παγίδας που ετοίμασαν λεπτομερώς οι ίδιοι που αντιμετώπισα στις εκλογές. Εδώ κατάφεραν να κάνουν σε άλλη βρώμικη μορφή αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν με την ψήφο των Κουκσιανών. Λυπάμαι πολύ για το περιστατικό και είμαι περισσότερο από ξεκάθαρος ότι σε αυτή την κατάσταση δεν έχει αξία κανενός είδους εξήγηση. Εδώ και αρκετό καιρό έχω στενή σχέση με την εν λόγω κοπέλα, αλλά φυσικά δεν έχω καμία δικαιολογία για αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ πλέον να είμαι το άτομο που εργάζεται σε αυτό το κρατικό γραφείο, καθώς πρόδωσα την εμπιστοσύνη αυτών των χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν και συνεργάστηκαν μαζί μου για να κάνω το Κούκεσι μια ολοένα και καλύτερη πόλη» αναφέρει ανακοίνωση του Γκτζίσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ