Άγρια δολοφονία τριών παιδιών από την 28χρονη μητέρα τους – ΒΙΝΤΕΟ

Μία 28χρονη μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της, τα οποία βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Λος Άντζελες.

Η Sandra Chico, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και θανάσιμη επίθεση σε παιδί.

“Μέσα σε μια στιγμή, τρία αθώα παιδιά έχασαν τη ζωή τους. Τίποτα δεν είναι πιο σπαρακτικό από την τραγική προδοσία ενός γονιού, ο οποίος αποτυγχάνει στο να προστατέψει το ίδιο του το παιδί” είπε ο εισαγγελέας, George Gascón.

Κάποιος κάλεσε το 911 τη Δευτέρα, αναφέροντας ότι δύο παιδιά δεν ανέπνεαν. Οι αστυνομικοί, που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο, βρήκαν τα τρία παιδιά χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Τα άτυχα παιδιά είναι η τρίχρονη Μία, ο δίχρονος Μέισον και ο Μίλαν, ο οποίος ήταν μόλις ενός μηνός.

Η Chico ανακρίθηκε και συνελήφθη στη συνέχεια, σύμφωνα με το FOX. Αναμένεται η νεκροψία των παιδιών, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο πίσω από τις δολοφονίες. Αστυνομικός δήλωσε στα ΜΜΕ ότι τα παιδιά είχαν σημάδια στραγγαλισμού. Η γιαγιά των παιδιών είχε δηλώσει στο FOX, ότι η 28χρονη δεν αισθανόταν καλά. Η μεγαλύτερη αδελφή της, πρόσθεσε ότι μάλλον έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ