Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 54χρονου στον Νέο Κόσμο – Εκτέλεσαν τον πατέρα για χρέη του γιου

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 54χρονου τον περασμένο Ιανουάριο στο Νέο Κόσμο. Η εκτέλεση του 54χρονου είχε προκαλέσει σοκ καθώς το περιστατικό συνέβη στην πλατεία του Αγίου Σώστη, που είναι μία από τις πιο κεντρικές πλατείες της περιοχής. Οι δράστες, αν και ήταν απόγευμα και η πλατεία είχε κόσμο και μικρά παιδιά, δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ σκοτώνοντας τον 54χρονο και τραυματίζοντας τους γιους του και μια σερβιτόρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δράστες είναι δύο 32χρονοι, ένας Αλβανός και ένας Έλληνας, ενώ στην ίδια υπόθεση κατηγορείται και 31χρονος Έλληνας για υπόθαλψη.

Οι οικονομικές διαφορές του γιου στοίχισαν τη ζωή του πατέρα

Αν και από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό ότι ο 54χρονος που έπεσε νεκρός δεν είχε διαφορές με κανέναν, διαπιστώθηκε ότι κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε ο γιος του με τον 32χρονο Αλβανό. Παράλληλα στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 32χρονου αλλοδαπού σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και απόπειρας αρπάγης σε βάρος 41χρονου αλλοδαπού που τελέστηκε τον Μάρτιο 2020 στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28 Ιουνίου) εντοπίσθηκαν σε περιοχή της Αττικής ο 32χρονος και ο 31χρονος, ακολούθως προσήχθησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και εξεταζόμενοι αποδέχθηκαν τις – κατά περίπτωση – σε βάρος τους αποδιδόμενες κατηγορίες, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 32χρονος Έλληνας συνελήφθη με σχετικό ένταλμα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου αλλοδαπού συνεχίζονται. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ