Άγρια δολοφονία στο Τέξας: Μαχαίρωσε τον αρραβωνιαστικό της μπροστά στα δύο παιδιά της

Στη σύλληψη μιας 25χρονης που δολοφόνησε τον αρραβωνιαστικό της με μαχαίρι προχώρησε η αστυνομία στο Χιούστον του Τέξας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 25χρονη Λίλιαν Θερβάντες σκότωσε τον 32χρονο Νέιθαν Φρίμαν στο διαμέρισμά τους, στις 20 Μαρτίου.

Η άγρια δολοφονία έγινε μάλιστα, μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού που είχε αποκτήσει η Θερβάντες από προηγούμενη σχέση της και της μόλις 6 μηνών κόρης που είχε με τον Φρίμαν.

Το ζευγάρι ετοιμαζόταν για γάμο

Σύμφωνα με την μητέρα της 25χρονης, το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από δύο χρόνια μέσω Facebook και ετοιμαζόταν για γάμο το Φθινόπωρο. Όπως είπε, η κόρη της είχε διαλέξει πρόσφατα το νυφικό της. «Τους επισκεφθήκαμε την Ημέρα των Ευχαριστιών και έμοιαζαν ευτυχισμένοι» πρόσθεσε η ίδια.

Το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο με την 25χρονη να υποστηρίζει ότι έχει «μπλακ άουτ» για την ώρα του φονικού. Θυμάται είναι ότι κάποιος της έριξε νερό στο πρόσωπο αλλά στη συνέχεια όλα «μαύρισαν».

«Το επόμενο που θυμάται είναι να προσπαθεί να ράψει τις πληγές του θύματος και να καλεί τις αρχές» δήλωσε αστυνομικός.

Σύμφωνα με τη δικογραφία από το διαμέρισμα κατασχέθηκε ένα κουζινομάχαιρο και άλλο ένα αμβλύ όργανο. Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι το θύμα δέχθηκε τρία χτυπήματα από μαχαίρι εκ των οποίων το ένα στο στήθος.

Η 25χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα και ορίστηκε εγγύησης 150.000 δολαρίων.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ