Άγρια δολοφονία στη Νέα Υόρκη: Βρέθηκε σφαγμένη σε σακ βουαγιάζ – Το απειλητικό μήνυμα και η “εξαφάνιση”

Σοκάρει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας μιας μητέρας δύο παιδιών στη Νέα Υόρκη. Το κατασφαγμένο πτώμα της βρέθηκε μέσα σε ένα σακ βουαγιάζ. 

Η Orsolya Gaal που διέμενε στο Forest Hills, έκανε μια βόλτα τα μεσάνυχτα και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι, δήλωσαν αστυνομικές πηγές. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της Gaal αργότερα εκείνο το πρωί, βρήκαν τον 13χρονο γιο της στον τελευταίο όροφο του σπιτιού. Είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε πού ήταν η μητέρα του. Συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση πριν αφεθεί ελεύθερος αργότερα μέσα στην ημέρα.

Ο δολοφόνος μαχαίρωσε την 51χρονη 60 φορές στον λαιμό, στον κορμό και το αριστερό χέρι πριν την βάλει σε μια μαύρη τσάντα χόκεϊ Bauer που ήταν σαν χρησιμοποιημένη, πιθανότατα από ένα από τα παιδιά της. Εντοπίστηκαν πιθανά αμυντικά κοψίματα στα δάχτυλά της και στα χέρια της και πέθανε από «αιχμηρά τραύματα» στον λαιμό της, δήλωσε το Γραφείο του Επικεφαλής Ιατροδικαστή τη Δευτέρα, κρίνοντας τον θάνατο ως ανθρωποκτονία.

Ο σύζυγός της, ιδιοκτήτης επιχείρησης που επικεντρώνεται σε υλικά μπαταριών ιόντων λιθίου, είπε στην αστυνομία ότι έλαβε ένα απειλητικό μήνυμα κειμένου από το τηλέφωνο της συζύγου του μετά τον θάνατό της που έλεγε «Όλη η οικογένειά σου είναι η επόμενη».

“Οι ζωές μας κινδυνεύουν” δήλωσε στην NY POST ο σύζυγος της γυναίκας.

Η εξαφάνισή της το 2020

Το 2020 είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της. Ο σύζυγος της Orsolya Gaal, Howard Klein, κάλεσε το 911 γύρω στις 7:21 π.μ. την 29η Μαΐου 2020, για να δηλώσει την εξαφάνισή της, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι πήγε μια βόλτα γύρω στις 12:30 π.μ. και δεν είχε επιστρέψει.

Ο 53χρονος είπε στον χειριστή έκτακτης ανάγκης ότι η σύζυγός του δεν βρισκόταν στο σπίτι τους στην οδό Juno στο Κουίνς όταν ξύπνησε εκείνο το πρωί, ανέφεραν πηγές στη NY POST. Στη συνέχεια, τηλεφώνησε περίπου 30 λεπτά αργότερα για να πει ότι βρέθηκε.

Αυτή ήταν η τελευταία ανάρτηση της γυναίκας:

 

Το παράξενο περιστατικό προστέθηκε μόνο στο πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τη δολοφονία το πρωί του Σαββάτου. Για περισσότερες από 48 ώρες από την έρευνα, οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμη κατονομάσει ύποπτο για τη φρικτή δολοφονία της.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ