Αυτός είναι ο άνθρωπος Χαλκ στο κορμί του… Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Από κοκαλιάρης χρήστης ναρκωτικών έγινε ζωντανός Χαλκ. Αυτός είναι ο Βραζιλιάνος bodybuilder που ρισκάρει ακόμη και τη ζωή του κάνοντας ενέσεις με λάδι προκειμένου να μεγεθύνει τους δικέφαλους μύες του στα 60 εκατοστά.

Ο Βλαντίρ Σεγκάτο, που είναι γύρω στα 50 χρόνια, χρησιμοποιεί ενέσεις με συνθετικό έλαιο εδώ και χρόνια παρά το γεγονός ότι μπορεί να του προκαλέσουν εγκεφαλικά ή μολύνσεις. Μόνος του στόχος είναι να αποκτήσει τα ονειρεμένα μπράτσα, δικέφαλους, θωρακικούς μύες και μεγάλες πλάτες.

Ο Σεγκάτο από το Σάο Πάουλο της Βραζιλίας εμπνεύστηκε από τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και τους χαρακτήρες των κόμικ όπως ο Χαλκ για να “χτίσει” αυτό το κορμί που έχει σήμερα, ενώ γεμίζει υπερηφάνεια επειδή τον αποκαλούν “το τέρας” στους δρόμους της γενέτειράς του.

Πριν από τρία χρόνια τον προειδοποίησαν ότι κινδυνεύει με ακρωτηριασμό, αλλά η νευρική βλάβη και η μυική δυσμορφία είναι τα λιγότερα που μπορεί να πάθει σε σχέση με το θανάσιμο ρίσκο που παίρνει.

Ο Σεγκάτο, οικοδόμος, είχε πει το 2016: “Με αποκαλούν άνθρωπο Χαλκ, Σβαρτσενέγκερ και άλλα και μου αρέσει αυτό. Διπλασίασα τους μύες μου αλλά θέλω να τους μεγαλώσω κι άλλο. Στο instagram αυτοαποκαλείται Βαλντίρ Συνθόλ από τα συνθετικά έλαιο που βάζει στο ενέσιμο διάλυμα.

Στα νιάτα του ήταν χρήστης ναρκωτικών και ήταν γνωστός ως “Κοκαλιάρης ΣΚύλος”. Όταν αποτοξινώθηκε από τα ναρκωτικά ξεκίνησε το γυμναστήριο αλλά ήθελε πιο δραστικά μέσα για να αποκτήσει τους μύες που ονειρευόταν. Του πρότειναν το συνθετικό έλαιο και γρήγορα εθίστηκε στην ουσία ενδυνάμωσης των μυών του.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ