Αυτό είναι το «φθηνό» iPhone;

Αυτό είναι το «��θηνό» iPhone;

Η φήμη για ένα προσιτό iPhone είχε κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά πλέον υπάρχει και μία φωτογραφία από κατασκευαστή θηκών, η οποία υποστηρίζεται ότι ανήκει στο budget iPhone, το οποίο βρίσκεται «προ των πυλών».

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο blog της Tactus και απεικονίζει το «κέλυφος» τού κινητού, το οποίο είναι πλαστικό/πολυνανθρακικό και προέρχεται από μία βιομηχανία που προμηθεύει την Foxconn με εξαρτήματα για την κατασκευή των συσκευών που συναρμολογεί.

Σε σχέση με τα αντίστοιχα πλαστικά των iPhone 3G και 3GS, αυτό φαίνεται να έχει επίπεδη πλάτη και όχι κυρτή, όπως είχαν εκείνα, κάτι που μπορεί να οδηγεί σε μείωση της κατασκευαστικής δυσκολίας και κατ’ επέκταση και του κόστους.

Δύο ακόμη διαφορές σε σχέση με τις παλαιότερες πλαστικές συσκευές, είναι το πλήκτρο ελέγχου της έντασης ήχου στο πλάι, το οποίο πλέον δεν είναι μονοκόμματο αλλά σε δύο μέρη, καθώς και η ύπαρξη LED flash όπως φαίνεται από τη σχετική οπή δίπλα από αυτήν της κάμερας.

Όσον αφορά στις διαστάσεις, αναφέρεται πως είναι ελαφρώς μεγαλύτερες από αυτές του των iPhone 4 και 4S, ενώ υπάρχει αύξηση και στο πάχος.

Τέλος, από την Tactus κάνουν και μία πρόβλεψη για την τιμή, η οποία υποστηρίζουν πως θα διαμορφωθεί στα 300 δολάρια, ενώ τοποθετούν την κυκλοφορία της συσκευής για τις 15 Οκτωβρίου. Το πόσο ακριβή είναι όλα αυτά τα στοιχεία και κατ’ αρχήν η φωτογραφία, μένει να αποδειχθεί…

ΠΗΓΗ:e-pcmag.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ