Αυτή είναι η μαύρη κούκλα με τους 100.000 followers

Η Qai Qai είναι η κούκλα της Αλέξις Ολίμπια, της ενός χρόνου κόρης της Σερένα Ουίλιαμς. Και η πλαστική κούκλα έγινε μια από τις μεγαλύτερες ατραξιόν στο φετινό Australian Open.

Στη συνέντευξη μετά τη νίκη της Σερένα επί της Γερμανίδας Τατιάνα Μαρία, η μαμά ερωτήθηκε για την Qai Qai. «Μεγαλώνοντας, δεν είχα και πολλές ευκαιρίες να έχω μαύρες κούκλες» είπε η Σερένα. «Και σκέφτηκα ότι θα ήθελα η πρώτη της κούκλα να είναι μαύρη. Και, ξέρετε, προφανώς είναι μισή καυκάσια (σ.σ. λευκή) και μισή μαύρη, αλλά είπα ότι αυτή είναι η πρώτη της κούκλα και η δεύτερη θα είναι καυκάσια».

«Οπότε, ήθελα οπωσδήποτε να της διδάσκω πάντα αγάπη και να της διδάσκω τα βασικά ανθρώπινα… οι άνθρωποι πρέπει πάντα να έχουν αγάπη ο ένας για τον άλλο, ανεξάρτητα από το χρώμα τους» κατέληξε η πρώην Νο. 1 στο τένις.

Ο Αλέξις Οχάνιαν ο πρεσβύτερος, ο σύζυγος της Σερένα – και συνιδρυτής της Reddit – διαχειρίζεται τον λογαριασμό της Qai Qai στο Instagram. Αναρτά φωτογραφίες της Qai Qai να πανηγυρίζει τις επιτυχίες της Σερένα, να διαβάζει βιβλία ή να χαλαρώνει με την οικογένεια. Ο λογαριασμός της κούκλας έχει πάνω από 100.000 followers (για την ακρίβεια, 105.000, προς το παρόν). Η Qai Qai έκανε το ντεμπούτο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Αύγουστο, αλλά ο αριθμός των followers εκτινάχθηκε στα ύψη το διάστημα που διεξαγόταν το Australian Open.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ