Φωτιές πετούσε η Σερένα Ουίλιαμς

Φωτιές πετούσε η Σερένα Ουίλιαμς

«Φουριόζα» μπήκε στο US Open η Σερένα Ουίλιαμς και την πλήρωσε η Φραντσέσκα Σκιαβόνε. Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην έμπειρη Ιταλίδα και την… άφησε να πάρει μόνο ένα γκέιμ (6-0, 6-1).

Έφτασε στη νίκη μετά από μία ώρα αγώνα και πάει φουλ για το ριπίτ στη Νέα Υόρκη.

Η 32χρονη Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο του τουρνουά την Γκαλίνα Βοσκομπόεβα, η οποία λύγισε με 6-4, 6-3 την Μόνικα Νικολέσκου.

Μια χαρά τα πήγε και η μεγάλη αδερφή της Σερένα, η Βίνους, που άφησε εκτός την Κίρστεν Φλίπκενς (Νο.12 του ταμπλό) με 6-1, 6-2 και θα μονομαχήσει με τη Ζι Ζενγκ (6-1, 6-3 την Κίκι Μπέρτενς).

Από την… κόλαση επέστρεψε η Σλόουν Στίβενς και πήρε μεγάλη πρόκριση σε βάρος της Μάντι Μινέλα από το Λουξεμβούργο.

Η 20χρονη Αμερικανίδα κέρδισε 4-6, 6-3, 7-6(5), παρότι έμεινε πίσω με μπρέικ στο καθοριστικό σετ και έχανε με 3-1 στο τάι μπρέικ. Επόμενο εμπόδιο για την ταλαντούχα τενίστρια είναι η Ούρσουλα Ραντβάνσκα, που κέρδισε 6-1, 6-3 την Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου.

Η Γέλενα Γιάνκοβιτς κέρδισε άνετα 6-4, 6-4 τη Μάντισον Κις και έκλεισε ραντεβού με την Αλίσα Κλεϊμπάνοβα. Η 24χρονη Ρωσίδα, που επέστρεψε στα κορτ μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, άφησε έξω τη Μόνικα Πουίγκ με 6-4, 3-6, 7-5.

Η Αντζελίκ Κέρμπερ, τέλος, έκανε περίπατο απέναντι στη Λούσιε Χράντετσκα (6-1, 6-1) και βρίσκει τώρα στον δρόμο της την ανερχόμενη Καναδή Τζένι Μπουσάρντ, που έκανε την ανατροπή κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα (4-6, 6-4, 7-5).

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ