Αυστραλία: Άγρια δολοφονία 26χρονου σε μπαρ – Ο φονικός καβγάς των 90 δευτερολέπτων

Τραγωδία στην Αυστραλία, όπου ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του έπειτα από φονικό καβγά σε μπαρ. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο μπαρ στη Gold Coast της Αυστραλίας περίπου στις 22:15 το βράδυ της Πέμπτης ύστερα από αναφορές ότι ένας άνδρας μαχαιρώθηκε.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραύμα στο στήθος, και λίγη ώρα μετά κατέληξε.

Οι φίλοι του 26χρονου Dylan McPadden που φέρεται να μαχαιρώθηκε στο στήθος σε έναν συγκλονιστικό καβγά 90 δευτερολέπτων στο μπαρ, είναι σε κατάσταση σοκ μετά τον ξαφνικό χαμό του.  Δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έφυγε με τόσο βίαιο τρόπο από τη ζωή.  Τα μηνύματά στο προφίλ του 26χρονου στο Facebook είναι σπαρακτικά.

«Η καρδιά μου ραγίζει. Αν κάποιος είχε ποτέ την ευκαιρία να συναντήσει τον Dylan στη σύντομη ζωή του, θα ήξερε ότι ήταν το πιο αστείο και χαρούμενο άτομο που μπορούσε να φωτίσει αμέσως έναν χώρο», έγραψε ένας φίλος του.

Λίγες μέρες πριν από την επίθεση που δέχθηκε, ο McPadden είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  «Ναι, σήμερα είναι μια μέρα για χορό».  Αυτή η ανάρτηση ήταν και η τελευταία του.

Σύμφωνα με την Νew York Post, ο επιθεωρητής Μαρκ Πρόκτορ είπε το πρωί της Παρασκευής ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα σε περίπου 90 δευτερόλεπτα, με τον φερόμενο ως δράστη να φτάνει στο μαγαζί λίγα λεπτά πριν.

«Ο άνδρας έχει φτάσει στο μαγαζί, παρέα με μια γυναίκα και ξεκίνησε ο καβγάς», είπε.

«Έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον 26χρονο μια φορά στο στήθος», ανέφερε ο ντετέκτιβ, ενώ σημείωσε πως ο δράστης τον γρονθοκόπησε πριν τον μαχαιρώσει.

Dylan McPadden/Facebook

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο φερόμενος ως δράστης  διέφυγε από το σημείο με ένα κόκκινο Nissan Navara, ενώ ήταν ακόμα οπλισμένος με μαχαίρι και παρέα με τη γυναίκα που η αστυνομία εκτιμά πως είναι η σύντροφός του.

Καθώς πλησίαζε η ώρα για να κλείσει το μαγαζί, στον χώρο υπήρχαν πολύ λίγοι θαμώνες, ενώ το θύμα έπινε ποτό με φίλους του.

Το προσωπικό του μπαρ βοήθησε στην περίθαλψη του άνδρα, μέχρι να φτάσουν οι γιατροί.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρήκαν τον 26χρονο βαριά τραυματισμένο στο στήθος. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Gold Coast, ωστόσο, πέθανε αργότερα το ίδιο βράδυ, περίπου στις 11 μ.μ.

Οι έρευνες οδήγησαν την αστυνομία σε ένα μοτέλ όπου συνέλαβαν έναν 26χρονο λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Ο άνδρας κατηγορείται για φόνο.

Στο μοτέλ κατασχέθηκαν πολλά μαχαίρια, τα οποία θα εξεταστούν για να διαπιστωθεί εάν χρησιμοποιήθηκαν στο αιματηρό περιστατικό.

Φαίνεται ότι ο συλληφθείς είναι γνωστός στην αστυνομία και δεν διαμένει σε σταθερή διεύθυνση.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν ο φερόμενος ως δράστης και το θύμα γνωρίζονταν, αν και οι δύο είναι ντόπιοι.

Ο ντετέκτιβ Πρόκτορ είπε ότι το ζευγάρι είχε μεταβεί στο δωμάτιο του μοτέλ νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Η γυναίκα βοηθούσε την αστυνομία στις έρευνες.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και αναζητούν μάρτυρες.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ