Καλιφόρνια: Αυτοκτόνησε ο δράστης της επίθεσης

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ οι νεκροί φέρεται να είναι κάτι λιγότερο από δέκα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά τη φονική επίθεση σε σιδηροδρομικό αμαξοστάσιο στο Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, που επικαλούνται πηγές στις δυνάμεις επιβολής του νόμου, οι νεκροί είναι οκτώ. Ο δράστης έβαλε φωτιά στο σπίτι του και μετά οδήγησε στις εγκαταστάσεις της Αρχής Μεταφορών της Βάλεϊ όπου θα γινόταν μία συνάντηση του συνδικάτου και άρχισε να πυροβολεί, όπως αναφέρουν οι πηγές των Times.

Οι αξιωματικοί από το γραφείο του σερίφη της Σάντα Κλάρα είπαν ότι ακόμη δεν ξέρουν τον ακριβή αριθμό των θυμάτων, απλώς ότι υπάρχουν τραυματίες και νεκροί. Ο αναπληρωτής σερίφης της κομητείας της Σάντα Κλάρα, Ράσελ Ντέιβις, επιβεβαίωσε ότι ο ύποπτος ήταν νεκρός αλλά δεν ανέφερε την αιτία του θανάτου ούτε ανέφερε τι τύπο όπλου χρησιμοποίησε στη φονική του επίθεση.

Πηγές σημείωσαν ότι ο ύποπτος ήταν ένας άνδρας, 50 ετών, και φέρεται να αυτοκτόνησε μετά την επίθεση. Αρκετά όπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του.

Πηγή φωτό: Reuters, KGO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ