Αν Ντάγκλας: Πέθανε η χήρα του Κερκ Ντάγκλας σε ηλικία 102 ετών

Η Αν Ντάγκλας , η χήρα του θρυλικού ηθοποιού Κερκ Ντάγκλας, πέθανε σε ηλικία 102 ετών. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Αν Ντάγκλας άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η αιτία θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο σπουδαίος ηθοποιός Κερκ Ντάγκας έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου του 2020, σε ηλικία 103 ετών.

Ο Μάικλ Ντάγκλας δήλωσε για την απώλεια της μητριάς του ότι “θα είναι πάντα στις καρδιές μας”.

“Ήταν περισσότερο από μία μητριά για εμένα και ποτέ δεν ήταν ‘μοχθηρή’. Έβγαζε σε όσους ήταν κοντά της τον καλύτερό τους εαυτό, ιδίως στον πατέρα μας. Ο πατέρας δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει αυτή την καριέρα χωρίς τη στήριξη και τη βοήθεια της Αν. Η Κάθριν, εγώ και τα παιδιά την λατρεύαμε. Θα βρίσκεται πάντα στις καρδιές μας”, ανέφερε ο Μάικλ Ντάγκλας.

Ο Κερκ Ντάγκλας και η Αν Μπάιντενς παντρεύτηκαν το 1954. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Παρίσι, εκείνος συμμετείχε στα γυρίσματα του Act of Love και εκείνη είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις. Μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον Peter και τον Eric.

“Συχνά αναρωτιέμαι τι θα μου είχε συμβεί εάν δεν είχα παντρευτεί την Αν. Μπορεί να μην είχα επιβιώσει στον χώρο χωρίς το επιχειρηματικό της δαιμόνιο και τα εξαιρετικά ένστικτά της”, είχε πει ο Κερκ Ντάγκλας.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Reed Saxon / AP, Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ