Χονολουλού: Άνδρας ταμπουρώθηκε μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου και άρχισε να πυροβολεί

Συναγερμός σήμανε σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Χονολουλού όταν ένοπλος ταμπουρώθηκε σε δωμάτιο και άρχισε να πυροβολεί μέσα από την πόρτα όπως ανέφερε αστυνομικός. Κανείς δεν έχει τραυματιστεί από τα πυρά στο Kahala Hotel & Resort, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας της Χονολουλού.

Σύμφωνα με το Associated Press που επικαλείται πηγές του ξενοδοχείου, ο ένοπλος είναι στρατιωτικός. Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του θέρετρου είπε πως η ασφάλεια του ξενοδοχείου και οι δυνάμεις επιβολής του νόμου εκκένωσαν την περιοχή γύρω από το δωμάτιο και όλοι είχαν βρει καταφύγιο και ήταν ασφαλείς.

Σε φωτογραφίες και βίντεο που ανήρτησαν τα τοπικά Μέσα καταγράφονται περίπου 100 άνθρωποι να βρίσκονται κλειδωμένοι στην αίθουσα χορού του ξενοδοχείου, ενώ σε άλλες φωτογραφίες απεικονίζονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της SWAT να κατακλύζουν τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.

Ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε ότι περιμένουν τον ένοπλο να βγει από το δωμάτιο, ενώ είναι άγνωστα τα κίνητρα των ενεργειών του, Στο σημείο βρίσκονται διαπραγματευτές και συζητούν μαζί του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ