Ταϊβάν: Έκοψε το μόριο του συντρόφου της επειδή την απατούσε – Το πέταξε στη λεκάνη και τράβηξε το καζανάκι

Η ζήλεια δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος, σίγουρα δεν βγήκε σε καλό σε έναν 52χρονο από την Ταϊβάν. Η 40χρονη σύντροφός του φέρεται να έκοψε το πέος του και έπειτα να το πέταξε μέσα στην λεκάνη, επειδή την απάτησε. Στη συνέχεια για να ολοκληρώσει το έργο της τράβηξε και το καζανάκι, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση ανάκτησης του γεννητικού του μορίου.

Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε με το επώνυμό του Χουάνγκ, είπε ότι ξύπνησε με έντονο πόνο για να ανακαλύψει ότι του είχαν κόψει το πέος του. Όπως αναφέρει η Dailymail, ο 52χρονος άνδρας είχε κοιμηθεί βαθιά έπειτα από ένα πλούσιο γεύμα με κρασί στο σπίτι του στο δήμο Xihu της επαρχίας Changhua στην Ταϊβάν. Ο άνδρας είναι πατέρας τριών παιδιών και όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ «αιμορραγούσε εκτεταμένα» και το 20% του πέους του είχε κοπεί.

Η φίλη του, που ονομάστηκε μόνο ως Phung, 40 ετών, φέρεται να έκοψε το πέος του κοντά στη βάση με ένα ψαλίδι κουζίνας, αναφέρει η Taipei Times. Η 40χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί. Οι αστυνομικοί βρήκαν το αιματοβαμένο ψαλίδι κοντά στο σπίτι.

Ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο τραυματίας «μπορούσε να περπατήσει μόνος του, αν και αιμορραγούσε εκτενώς». Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Επιβεβαίωσαν ότι 1,5 εκατοστά (0,59 ίντσες) είχαν αποκοπεί από το άκρο του πέους του, αλλά είπαν ότι το όσχεο και οι όρχεις του ήταν ακόμη ανέπαφα.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του νοσοκομείου Chou Chih-chung είπε: “Η εξέταση έδειξε ότι η το μόριο του Huang ήταν κομμένο και εξακολουθούσε να αιμορραγεί, οπότε οι γιατροί έπρεπε να κάνουν χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης για να σταματήσουν την αιμορραγία και να επισκευάσουν την ουρήθρα. Το όσχεο και οι όρχεις του είναι ακόμα ανέπαφα”.

“Το κύριο μήκος του μορίου του ασθενούς δεν βρέθηκε και δεν ήταν δυνατή η επανασύνδεσή του. Το υπόλοιπο μέρος είναι ανεπαρκές για σεξουαλική επαφή, επομένως ο καλύτερος τρόπος είναι η εμφύτευση τεχνητού πέους», δήλωσε ο Chou. «Θα χρειαστεί περαιτέρω επανορθωτική χειρουργική και ψυχολογική συμβουλευτική».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ερευνά αν η Φουνγκ είχε βάλει αναισθητικό στο φαγητό του φίλου της. Οι γείτονες είπαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι συχνά άκουγαν το ζευγάρι να καβγαδίζει και η γυναίκα τον κατηγορούσε ότι την κεράτωνε.

Το ζευγάρι φέρεται να μετακόμισε στο σπίτι περίπου πριν από 10 μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ