Τεντ Κρουζ: Σάλος για τις διακοπές του γερουσιαστή του Τέξας στο Μεξικό εν μέσω φονικού χιονιά

Σφοδρή κριτική δέχεται ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ, μετά το οικογενειακό ταξίδι του στο Κανκούν του Μεξικό, για να γλιτώσουν το φονικό ψύχος που πλήττει την πολιτεία του.

Τη στιγμή που το Τέξας έχει αφεθεί στο έλεος της πρωτόγνωρης αυτής κακοκαιρίας, ο Γερουσιαστής έφυγε την Τετάρτη με αεροπλάνο για το Κανκούν, εγκαταλείποντας τους πολίτες του Τέξας. Τα αμερικανικά Μέσα δημοσίευσαν τις φωτογραφίες του από το αεροδρόμιο του Χιούστον και κατόπιν μέσα σε ένα αεροπλάνο με προορισμό το διάσημο θέρετρο του Μεξικό. στη χερσόνησο Γιουκατάν. Ο Γερουσιαστής απολογούμενος είπε ότι “φταίνε οι κόρες του” καθώς, αφού τα μαθήματα ακυρώθηκαν στο σχολείο των παιδιών του αυτήν την εβδομάδα, οι κόρες του εξέφρασαν την επιθυμία να ταξιδέψουν με φίλους και εξήρε τον εαυτό του ως πατέρα. “Θέλοντας να είμαι ένας καλός πατέρας, πήρα το αεροσκάφος με εκείνες χθες το βράδυ και επέστρεψα σήμερα το απόγευμα. Βρίσκομαι, όπως η ομάδα μου, σε συνεχή επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς για να διαπιστώσω τι συνέβη στο Τέξας», επεσήμανε, αναφερόμενος στις εκτεταμένες διακοπές ηλεκτροδότησης που σημειώθηκαν στην Πολιτεία.

Οι χρήστες του Twitter ξέσπασαν εναντίον του προσδίδοντάς του το προσωνύμιο “Flyin’ Ted” (“Τεντ ο ιπτάμενος”), σε αναλογία με εκείνο που του είχε αποδώσει με χλευαστική διάθεση κατά το παρελθόν ο Ντόναλντ Τραμπ “Lyin’ Ted” (“Τεντ ο ψεύτης”).

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα, ο Τεντ Κρουζ προειδοποιούσε τους κατοίκους της πολιτείας του για τα σφοδρά μετεωρολογικά φαινόμενα που αναμένονταν, επισημαίνοντας πως θα μπορούσαν να προκαλέσουν πολλά θύματα. “Μην παίρνετε κανένα ρίσκο. Διασφαλίστε ότι η οικογένειά σας βρίσκεται σε ασφαλές μέρος, μην εγκαταλείπετε το σπίτι σας και φροντίστε τα παιδιά σας”, είχε δηλώσει.

Στη δημοσιότητα ήρθαν και μηνύματα της συζύγου του Τεντ Κρουζ που καλούσε γείτονες και φίλους να τους βρουν στο Κανκούν, όπου θα διέμεναν στο Ριτζ Κάρλτον, στο οποίο η διαμονή κοστίζει 309 δολάρια το βράδυ + ΦΠΑ. “Μπορεί ή θέλει κάποιος α φύγει για μία εβδομάδα; Μάλλον θα πάμε στο Κανκούν, όπου υπάρχουν απευθείας πτήσεις στις 4.45 το μεσημέρι και ξενοδοχεία με διαθεσιμότητα. Σοβαρά. Θα κάνουμε εκεί τεστ κορονοϊού για να γυρίσουμε”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, NY Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ